Arama sonuçları: *

1. pLowstone

Connectgame ve iyzico adına yapılan bilgim dahili olmayan işlem

Connectgame adında olan kurumdan bir mouse beğenmiştim çünkü TR'de olmayan bir üründü. Ben de bu forum dahil birkaç foruma sormuştum 100 kişiden 90ı güvenilir diyordu. Satın alanlar da vardı. Ben siteye güvenip işlemi gerçekleştirdim 1 ay önce elime ürün geldi bir sorun yoktu. Bugün saat 1'de...
  2. pLowstone

Kredi kartıyla sonradan taksitlendirme

Arkadaşlar Hepsiburada, Trendyol ve N11 gibi sitelere baktım almak istediğim bir telefon var ve ilginç bir şekilde telefon almak yasaklanmış taksitle. Bu yüzden kredi kartıyla ilk önce peşin alıp sonrasında sonradan taksitlendirme yapmak istedim fakat pos numarası vs öğrenmek gerekiyormuş uygun...
  3. pLowstone

Birden fazla bankaya üye olmanın bir dezavantajı var mı?

Birden fazla bankaya üye olmak istesem bir problem olur mu? Birden fazla banka kartı kullanmak için falan.
  4. pLowstone

Öğrenciler Bankkart-Kredi kartı alabilir mi?

Bir öğrenci bankkart-kredi kartı alabilir mi? Ön yüzü banka kartı arka yüzü kredi kartı olandan bahsediyorum. Maaş almıyorum maaş falan soruyor başvuracağım. Alma sebebim dursun öyle kullanmak gerekir diye :) Olmuyorsa normal kart alacağım.
  5. pLowstone

Kredi kartında taksit nasıl işler?

Aydınlanmaya ihtiyacım var bu konuda :) Şimdi ben mesela 9k lık bir laptop aldım diyelim. 12 ay taksitle 845 tl ödemem gerektiğini söylüyor (Kredi kartını yeni aldık o yüzden boş hiç kullanılmamış borç falan yok ) Benim aldığım satıcıya karttan direkt tam para geçiyor ama ben bankaya borçlu...
Geri