Arama sonuçları: *

1. hard rp

Papara hesabım hala sözleşmeli olmadı.

Dün papara kartımı teslim aldım, imza verdim ve TC kimliğim ile imzamın resmini çekti, kartı aktif ettim hesabım sözleşmeli olmadı, ve halada sözleşmeli değil. Her aradığımda biraz bekleyin diyorlar. En son aramamda inceliyoruz dediler ama hala bir şey yok, bu böyle ne kadar sürer? Ne zaman...
  2. hard rp

Papara kart ben evde yokken gelirse nolur?

Reşit değilim, kart gelince büyük ihtimal okulda olurum. Benim yerime evdeki başka birisi imzalayabilir mi? Birisi resit degilsen baskasi imzalayabilir dedi.
  3. hard rp

İstegelsin'den papara lite card sipariş etmek

İstegelsinden papara lite card sipariş etsem hemen mi geliyor? (getir gibi) yoksa kargo şirketleri gibi 2-3 güne mi?
  4. hard rp

Papara Lite Card almadan direkt Black Card alabilir miyim?

Papara Lite almadan direkt Black alabilir miyim?
  5. hard rp

Papara Batman Kart nereden alabilirim

Papara batman karti nereden alabilirim simdiden tesekkurler
  6. hard rp

Lite ile Papara Black kart farkı nedir?

Papara lite ile black card farkı nedir, black kart nasıl alınıyor, para yatırma limiti ne kadar , papara lite ile atmden para çekiliyormu birde herkes cezası var vb. diyor gerçekmi ve güvenilir mi
  7. hard rp

Tosla kartima para yatirmayi dusunuyorum

Toslaya 500TL civarı para atmayı düşünüyorum, şoktan 500tl para yatirabilirmiyim? Birde kartı şoktan almıştım herhangi atmden yada akbank atmsinden para cekebiliyormuyum
  8. hard rp

Tosla Para Çekerken Kesiyor mu?

Tosladan para çekerken herhangi bir kesim oluyor mu ?
  9. hard rp

Tosla kampanya hala devam edioymu

30nisana kada demis 20tl yatirirsam 10tl geri veriyormus hala duruyomudur ona gore yatiracagimda
  10. hard rp

Tosla kart kullanıma kapalı hatası

Tosla karttan para yatıracağım ve 3D Secure'yi geçemiyor kullaınma kapalı diyor nasıl açabilirim
  11. hard rp

Toslaya para yatırırken kesim oluyor mu?

Tosla'ya para atarken herhangi bir kesinti oluyor mu? Şoktan yükleyeceğim galiba 2TL şok alıyor başka Tosla para alıyormu ilk para yatırışım olacak.
  12. hard rp

Tosla kart alınır mı?

Tosla kart sizce alınır mı? Papara almayı düşündüm ama ceza vb. olayları varmış. Birde tosla kart güvenilir mi, şokta para yatırabiliyor muyum?
  13. hard rp

Tosla Kart vs Papara Kart

Sizce papara kartmı alınır tosla kartmı benim toslada seviğim taraf şok markette yükleyebiliyorsun para birde ininalde 2 tl kesiyor her ay bu toslada kesme oluyormu yada paparada
  14. hard rp

İninal Para Kesermi?

Ben şimdi şoktan para yatıracağım şok 2TL alıyor benim yatıracağım yer ise 1TL alıyo ben ona göre atsam ininal ekstradan para kesermi sizce? (bayadır kullanmıyorum)
  15. hard rp

İninal Kart VS Papara Kart

Sizce İninalmi daha iyi paparamı, Ve papara güvenilir mi? özellikleri nedir paparanın?
Geri