Arama sonuçları: *

1. The_efec

Staj Tarihleri Sorunu ve Üniversitenin Tavrı

20 gün staj yapıcam zorunluluk tamamda arkadaş 1 gün resmi tatile geliyor diye stajı kabul etmemek ne demek ya sakaryada 2 yıllık bi bölüm okuyorum staj yapmam gerekiyor staj yeri buldum orda sorunum yok tarihi seçtim herhangi bi uyarı yada engel olmadan her şey çok iyi onay aşamasına geçti staj...
  2. The_efec

DGS çalışmak için konu anlatımı kitap önerisi

önerilerinizi bekliyorum şuan elimde sadece Akademi denisi 3333 dgs soru bankası var
  3. The_efec

DGS ye çalışmak mı AYT ye çalışmak mı?

hangisini yapmalıyım sizce?
  4. The_efec

Mühendislik yazılır mı ?

DGS ile mühendislik denemeyi düşünüyorum ama etrafımdaki mühendislik okuyan arkadaşlarım şunu diyor "sınava çalışıp geçmek mühendislik okumaktan daha kolay bence yazma" şuan 2 yıllık okuyorum 1. senesi tamamen bitti eğerki dgs ye çalışıcaksam hem derslerime çalışıp puanımı yüksek tutmam hem dgs...
  5. The_efec

Dikey geçiş için hazırlık

DGS için calismaya baslicam. Ama ben ders çalışmayı bilmiyorum 😃. Hangi kaynaktan çalışmalıyım nasıl çalışmalıyım bı tavsiyesi olan varmı? Bilgisayar programcılığı a geçiş yapicam.
  6. The_efec

Üniversitede dönem ve tatil düzeni nasıl işliyor

Dönem sonuna geldik 10 11 Ocak finallerim var sonra tatil şubatta ders nasıl işliyor ders programından baktın 1 2 3 4. Yarıyıl diyor yer yarıyıl lisedeki 1 sınıf gibimi yeni dersler var çünkü 1. Yarıyılda gördüğümü 2. Yarıyılda sınavda gorurmuyum
  7. The_efec

Yalova Veya Düzce bigisayar programcılığına gidilir mi ?

konu başlığı durumu açıklıyor bence :)
  8. The_efec

staj maaşı 1000 tl yattı

arkadaşlar 15 tatılsen sonra bu ay maası aldım toplam 2 hafta gıtmedım 2 hafta gıttım asgarı zamından sonra staj maası 5100 tl oldugunu bılıyorum 2 hafta gıtmedım tamam hadı ama 1000 tl cok az degılmı
Geri