Arama sonuçları: *

1. zPastwL

Pilot olabilmek için ne yapmam gerekiyor

Dostlar başlıkta da olduğu gibi dümenden derslere başladım sayılır, aşağıda yıl sonu notlarımı bırakacağım 9 ve 10 da bir lavuk sayesinde hele 10 da kesin kalacaktım yani kesin kalacağım diye diye saldım yanlışlıkla geçtim ve iyi ki geçmişim diyorum bu sene tahmini 80 ortalama yaparsam eğer obp...
  2. zPastwL

Ingilizce Telaffuz Geliştirme

Selamlar dostlar tahmin edebileceğiniz üzere dilim dönmüyor ingilizce de ki seneye yurtdışına gideceğim okumaya ve acilinden telaffuzumu geliştirmem gerekiyor şu anki halimle beni anlarlar ama ben işin ilerisini istiyorum eminem rap god veya godzilla gibi hızlı şarkıları söyleyebilecek...
  3. zPastwL

Kanada Üniversite okumak hakkında bilgi

Selamlar dostlar bu sene lise sona geçtim kanada barriede georgian college buldum businnes düşünüyorum bölümden değilde orada yaşama fırsatı orada vatandaş olma fırsatı elime geçeceği için üniversite bölümü pek önemli değil üniversiteye bulduğum 2 maile chatgptden yardım alarak burs, barınma ve...
  4. zPastwL

İngilizce konuşmamı nasıl geliştiririm

Selamlar ingilizcemi geliştirmeye devam ediyorum fakat şu an ki ingilizcem derdimi anlatacak kadar var fakat konuşamıyorum şuan için tek isteğim Kendrick Lamar - Count Me Out şarkısını ezbere olmasada telafuzum berbat yani şarkıyı söylerken bir yere kadar doğru söylüyorum sonra Got guilt got...
  5. zPastwL

TAV Havalimanı staj başvuru

Selam staj kağıtlarımız verildi bu sabah izmir Adnan menderes havalimanına ulaştım bana TAV Havalimanlarının insan kaynakları mail adresini verdi ufak bir yazı yazdım ne zaman cevap gelir kabul edilirsem orada neler yaparım bilişim okuyorum beni nereye koyarlar ne gibi şeyler yapmam lazım...
  6. zPastwL

Ingilizcemi nasıl geliştiririm

Seviyemi bilmiyorum ama türkçeye çevirmeden ingilizce videoları anlayabiliyorum artık (1 saat önce keşfettim hiç ingilizce video izlemedim anlamam diye) onun harici sınavlardan ortalama 85 üstü alıyorum amerikada yaşamak istiyorum ingilizcem yetmez diye korkuyorum yetse bile telafuz konusunda...
  7. zPastwL

Izmir Staj nerede yapabilirim

Selamlar bilişim okuyorum 11. sınıfım Anadolu teknik programındayım yaz stajımız var bu sene 25 günlük stajım var nerede yapabilirim geçen sene 15 günlük stajda ben 3600 alırken arkadaşım 12000 falan aldım diyordu 3500 küsur para veriliyormuş üstüne orası ne kadar vermek isterse veriyorlar hoca...
  8. zPastwL

Faber-Castell Grip Plus Alınır mı ?

Tombul olması dışında bana hediye edilen ilk kalem olduğu için özel biraz bunun harici bu fiyatta veya daha altında uzun süreli kullanımda çizimde yazı yazarken uç kırmayacak şekilde en iyi kalem hangisidir
  9. zPastwL

Lise yaz stajı ile ilgili

Selamlar 11. sınıfa gidiyorum meslek lisesinde Anadolu Teknik Programındayım geçen sene 15 günlük bir yaz stajım oldu bu senede 25 günlük bir yaz stajım olacak öncelikle geçen hafta son cuma günü son dersimizde bir hocam konuşma yaptı staj ile ilgili ve dikkatimi çeken nokta ise Tav Havalimanı...
  10. zPastwL

Hızlı cevap lazım pasaport hakkında

Selamlar 17 yaşındayım bordo pasaport defter almak istiyorum şuan ki ücreti 790₺ yılbaşından sonra zam geleceği için olsun istiyorum ve randevu çok erken saatte var yarına gidemeyeceğim muhtemelen randevuyu bugün alsam ama randevu tarihi yılbaşından sonra olursa ücret 790₺ mi yoksa zamlı...
  11. zPastwL

Çevirmelik kaliteli uçlu kalem

stres atabilmek için rahat çevirebileceğim kaliteli kolay bozulmayacak 0.7 uçlu kalem öneriniz var mıdır kuru toga kullanıyordum güzeldi aslında ama kayboldu ya çaldılar okulda yada çaldılar başka bir şey değil bu çantamdan kalemliği almış çalmış gitmiş bu ilk olmuyor 2 - 3 sene önce komple...
  12. zPastwL

Çevirmelik kaliteli uçlu kalem

Pardon internet sıkıntılı şu aralar 2 defa açmışım konuyu 1735341471 https://forum.donanimarsivi.com/konu/cevirmelik-kaliteli-uclu-kalem.1049281/ ANAKONU
  13. zPastwL

Kaliteli 0.7 uç önerisi

selam bu kalemden alıcam buna göre çabuk kırılmasın çabuk bitmesin koyu olsun yazı gözüksün resim içinde güzel çizim yapsın yeterli 0.7 tekli değilde 6lı 12li vs olsa daha iyi olur önerileriniz nedir https://www.hepsiburada.com/uni-versatil-kalem-kuru-toga-t-m7-450t-0-7-siyah-p-OFISUNIM7450-S
Geri