Arama sonuçları: *

1. B

TYT Fizik ve biyoloji kanal önerisi

Tyt fizik ve biyoloji için kanal önerisi istiyorum. Fiziğim sıfır. Biyoloji için biosem, fizik için VIP fizik var. Fakat bu ikiside oldukça uzun kamplara sahipler. Biyoloji için Benim Hocam, fizik içinde özcan aykın veya altuğ güneş düşündüm alternatif olarak. Fakat bazı sorular takıldı kafama...
  2. B

Hızlı TYT Matematik ve sonra AYT

Selam. Tyt matematik için Bıyıklı Mat’ın 10 günde ilk 12 konu temel atma kampını kitabıyla beraber bitirip sonrasında paralel şekilde problemler+geometri+AYT Mat başlamayı düşündüm. Konunun çalışmasını yapıp sonrasında 345 ve matın ilacından konunun testlerini çözücem. Kampı bu şekilde...
  3. B

Türkçe ve sosyalde soru bankası çözmek?

Dostlar selam. Türkçe ve sosyalden soru bankası çözmek denemelerden ilerlemeye göre ne kadar verimli? Türkçe temelim ortaokuldan beri sağlam, sosyalde hatırladığım kadarıyla yapıyorum. Fakat nedense soru bankaları, denemeler kadar sınava yönelik değilmiş gibi geliyor. O yüzden türkçe için...
  4. B

YKS’ye kadar 30-40k ?

Arkadaşlar selam. Direkt soracağım dürüstçe cevaplarsanız sevinirim. Bu tarz şeyleri başkalarına sormak çok mantıksız gelmiştir hep ama ilk defa başkalarının yorumunu merak ettiğim için sormak istedim. Güncel olarak TYT netleri 50 civarı, SAYISAL AYT netleri 9-10 civarı olan biri, önümüzdeki...
Geri