Arama sonuçları: *

1. Apu Mühendisi

Şuan Lise Nakil Aldırılabilir Mi ?

Arkadaşlar Kardeşime LGS ile bir lise çıktı. Ancak Şuan Vazgeçtik, Yerel Yerleştirmeli Bir Liseye Nakil Aldırabilir Miyiz ?
  2. Apu Mühendisi

MSÜ Boy Kilo 200 Gramdan Elerler Mi ?

Arkadaşlar Yarın Msü Mülakatlarım Var. Kilom 84.2 Boyum 1.80 Veya 1.81 Çıkıyor 1.81 çıkarsam sorun yok ama 1.80 çıkarsam 84 kilo olmam lazım. Ölçümde 84.2 Çıkarsam 200 gramdan eliyorlar mı ? Mülakatlara Giden var mı ?
  3. Apu Mühendisi

Msü Mülakatlar İçin Terhis Belgesi ?

Arkadaşlar Selam, Mülakatlar İçin Terhis Belgesi İstemişler. Terhis Belgem Olamayacağı için Bir Sıkıntı Olur Mu ?
  4. Apu Mühendisi

MSÜ SINAVI AÇIKLANDI

MSÜ SINAVLARI AÇIKLANDI !!!
  5. Apu Mühendisi

🗳️ Türkiye Seçimlerindeki Oy Sistemi Ve Oy Kullanırken Dikkate Alınması Gerekenler 🗳️

Arkadaşlar Selam, Bugün Sizlere Türkiyedeki Seçimlerin Sistemini Basit Şekilde Anlatmaya Çalışacağım. Kimler Oy Verebilir: 18 Yaşından Büyük Her Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Oy Kullanabilmektedir Kimler Oy Kullanamaz: 1. Silâhaltında bulunan erler, onbaşılar ve kıta çavuşları (her ne sebeple...
  6. Apu Mühendisi

Mezuna Kalmayı Düşünüyorum, Önerileriniz neler ?

Arkadaşlar Mezuna Bırakmayı düşünüyorum. Önerileriniz neler ?
  7. Apu Mühendisi

Bir Gülle, Bir Duvarın İçine Girer Ve Sabit Kalırsa Duvarın Kütlesi Değişir Mi ?

Arkadaşlar Mesela Bir Top Düşünün, Gülleyi Fırlattı Ve Top Duvara Girdi, Duvarın Hacmi Küçülür. Ama Kütlesi Değişir Mi ?
  8. Apu Mühendisi

Otomativ Mühendisliği Okusam İş Var Mı ?

Arkadaşlar Selam Otomativ Mühendisliğinde iş var mı ? Bu Bölümü okuyan arkadaşlar var mı ?
  9. Apu Mühendisi

Türkiyede En Rahat İş Bulabilen Mühendislik Dalı Nedir ?

Arkadaşlar Merak Ettim, En Rahat İş Bulabilen Mühendislik Kolu Hangisidir ? Teşekkürler.
  10. Apu Mühendisi

Açık lise mezuniyet hatası mı oldu?

Arkadaşlar selam, ben 11.sınıfın 2.dönemi bittikten sonra açığa geçtim. Nisanda 18 oluyorum. Ancak bana mezun diyor. Ben nasıl mezun oldum? 18 yaş altına dönem şartı 8, aynı durumu yaşayanlar var mı?
  11. Apu Mühendisi

YKS Sayısal 50K Ve Altı Yapanlar Var Mı ?

Aradaşlar Sormak İstiyorum, Forumda Sayısal 50K ve Altı Yapan Var Mı ? Öğrenmek İstediğim Birkaç Şey Var.
  12. Apu Mühendisi

Açık Lise Kayıt Tarihleri Ne Zaman ?

Soru başlıkta.
  13. Apu Mühendisi

Açık Lise Kayıt Tarihleri Ne Zaman ? Sınavları Zor Mu ?

Arkadaşlar 12.sınıfa geçtim ve açığa geçmeyi düşünüyorum. Adımları Neler ? Kayıt Tarihi Ne Zaman ? Sınavları Zor Mu ?
  14. Apu Mühendisi

Açık Liseye Geçeceğim. Hangi Dersleri Seçmeliyim ?

Arkadaşlar 12.sınıfa geçeceğim. Ancak açıktan okumayı düşünüyorum. Hangi dersleri zorunlu almalıyım ? Obp Nasıl Yükseltirim ? Karne Notu Açıkta Nasıl Oluyor ?
  15. Apu Mühendisi

Önümde YKS İçin 1 Yılım Var. Neler Önerirsiniz ?

Arkadaşlar Sayısalım. 11.sınıfım. Dönem Bitince Açığa Geçeceğim. Neler Tavsiye edersiniz ?
  16. Apu Mühendisi

13-16 Mayıs Özdebir TYT Denemesine Girenler Var Mı ?

Arkadaşlar Aranızda Giren Varsa Durum Nasıl ? Netleri Kaç Civarı ?
  17. Apu Mühendisi

TYT Netlerim Nasıl ?

Arkadaşlar şuan 11.Sınıfım. TYT Netlerim 55-65 arası. Neredeyse hiç TYT çalışmadım, yeni yeni başlıyorum, en son elit karma bry yayınlarından 55 net yaptım. Bu netler nasıldır ? Sayısal 17k yapabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.
  18. Apu Mühendisi

TYT Türkçe Kanal Önerisi

Arkadaşlar TYT Türkçeyi Hangi Kanallardan Çalışıyorsunuz ? Hangilerini Önerirsiniz ?
  19. Apu Mühendisi

Seneye Açığa Geçeceğim , Nasıl OBP Arttırabilirim ?

Arkadaşlar Seneye Açığa Geçeceğim , İşler Nasıl Yürüyor , Obp Arttırmak İçin Hangi Dersleri Seçmeliyim ? Sayısalım.
Geri