TYT Netlerim Nasıl ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,108
Arkadaşlar şuan 11.Sınıfım. TYT Netlerim 55-65 arası. Neredeyse hiç TYT çalışmadım, yeni yeni başlıyorum, en son elit karma bry yayınlarından 55 net yaptım.
Bu netler nasıldır ? Sayısal 17k yapabilir miyim ?

Şimdiden teşekkürler.

Şuan 0 olsan bile çalışıp istediğin sıralamayı yapabilirsin.
Netlerin hiç çalışmamana rağmen bile çok iyi önün açık gibi dostum

Gayet normal 3 aylık süreçte ben tyt çalışmayı düşünüyorum bende 11. Sınıfım paragraf çöz bolbol ayt yi 12 halledersin tyt bitir yaz tatilinde .

55 net hiç calışmadan iyi demek ki altyapın iyi kötü var. Seneyi beklemeden basla tyt çalışmaya bu sene yazım sonuna kadar bitir.Sonra son senenin %80 ini ayt çalış hedefine ulaşırsın.

Arkadaşlar şuan 11.Sınıfım. TYT Netlerim 55-65 arası. Neredeyse hiç TYT çalışmadım, yeni yeni başlıyorum, en son elit karma bry yayınlarından 55 net yaptım.

Şimdiden teşekkürler.
Bir 12. Sınıf olarak yazıyorum. Tyt netlerin iyi yazın 80-90 arasına çıkarırsan mükemmel olur ama olmazsa diye üzülme ayt de ne kadar çok yaparım diye bak. Ayt tyt den daha önemli 12 başladığında tyt çalışmayı bırak ve hayatını ayt ye ada. Değil 17k, 5k ya girersin

Şimdiden teşekkürler.
Yeni başlamışsınız bence yeni olmasına rağmen gayet iyi daha iyilerini yapabilirsiniz ben şuan 10.sınıfım deneme oluyoruz ortalama 80 90 net yapıyorum daha iyi yapmam lazım

Şimdiden teşekkürler.
Yeterli zaman olduğunu düşünüyorum AYT çok önemli başarı için farkı oluşturuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,652
Üyeler
190,776
Son üye
Nisa Nur
Geri