Arama sonuçları: *

1. E

İlk AYT Deneme Sonucum İyi mi?

Bugün ilk AYT denememe girdim. Daha sonuçlar acıklanmamasına rağmen yaklaşık olarak netlerimi tespit ettim. EA öğrencisiyim. 11. sınıfı sayısal okudum bu sene eaya geçtim. Sınav 12.sınif konularinida kapsıyordu. (Türev limit falanda vardı.) Edb 11 doğru 5 yanlış Tarih 8 doğru 2 yanlış Coğrafya...
  2. E

12.Sınıfta İmam Hatipten Sosyal Bilimlere Geçiliyor mu?

Arkadaşımızı İmam Hatipten kurtarmak istiyoruz. Okudugu imam hatip proje imam hatip. Son sene sosyal bilimlere geçebiliyor mu?
  3. E

Problemler için kanal önerisi

TYT Problemler için youtubeda kanal önerir misiniz? Soru tiplerini gösteren.
  4. E

TYT Mat 20-25 net için konular

TYT'de 20-25 net için hangi konular bitmeli
  5. E

1 ayda Geometri geliştirmek

Geometrim sıfır olmasa da kötü. Temel sorular harici diğer soruları zar zor yapıyorum. Kaynaklarım Acil Geometrinin İlacı ve Merkez Yayınları Geometri Soru Bankası. Hedefim 1 ayda net artırmak. (1 ay sonra deneme sınavı var) Hangi konulara çalışmalıyım? En çok sorulan konudan en az çıkan konuya...
  6. E

TYT net artırıcı/temel konular

10 Ağustos da dershanenin denemesi var. TYT Mat 10 net, TYT Fen 5-10 net civarı yapıyorum. 10 Ağustos'a kadar Problemler bitirmeyi düşünüyorum. Bu zamanda TYT Fende TYT Matematikte hangi konular çalisabilirim. Benim aklımda Üslü, Köklü, Temel Kavramlar, Eşitsizlikler, PKOB, Fonksiyonlar Mutlak...
  7. E

TYT Kitap Önerileri/Tavsiyeleri

Bugün kitap almaya gideceğim. Şu an 12.sınıf ve EA öğrencisiyim. Bana TYT Matematik, Problemler, Geometri ve Paragraf kitapları önerir misiniz? Kitaplar çok kolay olmasın. Kolay-Orta karışımı olursa daha iyi olur. TYT Mat netim 10, Türkçe 28lerde.
  8. E

TYT çalışmaya başlamak

12.sınıfa geçiyorum. Şu ana kadar hiç tyt çalışmadım. Bugün olduğumuz denemede 30 net Türkçe, 15 net Sosyal, 5 net Matematik, 8 nette Fen yaptım. 11'i sayısal okudum, bu sene eadayım. Sizce ne yapmalıyım? 1686419458 Hedef EA 10 K, bu netlerle zor ama hayırlısı
  9. E

Şu anda nakil olabilir miyim? (11. sınıf)

Okul değiştirmek istiyorum. Şu anda nakil olabilir miyim? 11.sınıfım.
  10. E

11. sınıf kaynak önerileri

Sayısal öğrencisiyim. Hangi yayınları onerirsiniz?
  11. E

11. Sınıfta hem TYT hem de 11'i birlikte götürme

TYT konularım pek iyi değil. 55-65 net falan çıkarıyorum. 11 ile TYT'yi nasıl birlikte götürebilirim?
  12. E

Sorularda en fazla çıkan Bileşik Formülleri

Sizin tecrübelerinize göre TYT sorularında bileşiklerin sistematik ve yaygın adlarından en fazla hangileri çıkıyor? Kesinlikle bilmem gerekenler hangisi?
  13. E

Ailem Bölümümü Değiştirmeme İzin Vermiyor

11. sınıfa geçtim. Ekonomi okumak istiyorum fakat ailem buna karşı çıkıyor. Zorla sayısal seçip dershaneye yazdırdılar. Ne yapabilirim? 12.sınıfa geçerken eşit ağırlığa gerekirse zorla geçeceğim. 11. sınıfı nasıl değerlendirebilirim?
  14. E

TYT Matematik'te en fazla soru çıkan konular

20 Ağustos'da dershane'nin deneme sınavı var. 10.sınıf konularını az çok biliyorum. Fakat 9.sınıfta eksiğim var. Sizce bu 10 günde hangi konulara çalışmalıyım? En çok hangi konulardan soru çıkar?
  15. E

Sayısaldan Eşit Ağırlığa geçmek.

Merhabalar şu an 10.sınıfım. Ailem ve hocalarımın baskısıyla sayısal seçtim fakat sayısal bölümden iyi bir üniversite kazanamayacağımı düşünüyorum. Kimya ve Fizik hariç derslerim gayet iyi. Sizce eşit ağırlık geçip İTÜ, Boğaziçi gibi üst düzey üniversiteler mi hedeflemeliyim? Eşit ağırlık...
  16. E

Eşit Ağırlık matematiği ile Sayısal matematiği arasında ne fark var?

Geometriden başka eşit ağırlık matematiği ile sayısal matematiği arasında ne fark var?
  17. E

10.sınıfta TYT'ye çalışmak mantıklı mı?

9 konularım baya eksik sizce 10.sınıfta tyt çalışarak 9'un eksikliklerini kapatabilir miyim?
  18. E

Sayısal bölümü zor mu?

Küçüklükten beri mühendis olmak istiyordum fakat 10.sınıf matematiğini görünce bu hayalımın gerçekleşmeyeceğini düşünmeye başladım. Çevremdeki herkes sayısalın çok zor olduğunu söylüyor. Sayısal gerçekten zor mu?
  19. E

Telafi Eğitimi Başlıyor

Bakan duyurdu. Telafi eğitim başlıyor. Ne düşünüyorsunuz? Bakanın yeni tweeti.
  20. E

Sorumluluk sınavı nedir?

Bakan böyle bir açıklama yapmış.Bu sınav önceden varmıydı yoksa bu seneye özel bir durum mu?
Top Bottom