Arama sonuçları: *

1. priwchu

ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

Arkadaşlar Marmara veya altınbaş üniversitesi yazmak istiyorum.acaba mekatronik yerine yazılır mı? altınbaş üniversitesinde okuyan var mı?
  2. priwchu

MARMARA MAKİNE/MEKATRONİK VS GAZİ OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ

arkadaşlar sizce hangisi?bu bölümden mezun tanıdıklarınız varmı?
  3. priwchu

OTOMOTİV MÜHENDİSLERİ BURAYA!

arkadaşlar hayırlı akşamlar ilk önce.bu bölümü okumak istiyorum gazı üniversitesinde,makine ve mekatronik ile arasında kaldım.yardimci olursanız ne mutlu.
  4. priwchu

GAZİ OTOMOTİV MÜH. VEYA ENERJİ müh.

Arkadaşlar selam Gazi Üniversitesi otomotiv mühendisliği bölümü veyahut enerji mühendisliği bölümüne gitmek istiyorum sizce hangisi?otomotiv mühendisliğinin iş imkanları ve maaşları nelerdir?
  5. priwchu

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MEKATRONİK

arkadaşlar selam.buraya gitmek istiyorum ama gerçekten yardıma ihtiyacım var.nasıldır?yurtta kalmayı düşünüyorum.birde işverene gittiğim zaman desemki pamukkale mezunuyum diye nasıl bir izlenim oluşur?
  6. priwchu

GAZİ ÜNİVERSİTESİ OTOMOTİV MÜHENDİSİ OKUNUR MU?

arkadaşlar tavsiye vermek isteyen varmı?
  7. priwchu

MARMARA ÜNİ.MEKATRONİK

arkadaşlar okunur mu? • İmalat Mühendisliği (M.T.O.K.) • Makine Mühendisliği (M.T.O.K.) • Mekatronik Mühendisliği (M.T.O.K.) • Otomotiv Mühendisliği (M.T.O.K.) bu bölümlerde extra puanım var.tavsiyelerinizi bekliyorum.
  8. priwchu

FEN BİLİMLERİ DERSHANESİ VS SINAV DERSHANESİ

MEKATRONİK MÜH. olmak istiyorum.sizce hangisi daha iyidir?11 sınıfım.
  9. priwchu

mekatronik mühendisligi okumak(marmara üniversitesi)

arkdaşlar iyi forumlar.sizce marmara üni. mekatronik okusam nasıl olur?işsiz kalır mıyım?zora girer miyim?dersler konuusnda sorun yok her türlü geçerim.
  10. priwchu

ARKADAŞLAR ÜNİVERSİTE KONUSUNDA YARDIM

arkadaşlar kime sorsam farklı bir şey diyor.ben şuanda meslek lisesindeyim.ancak teknik sınıftayım zaten notlarım çok yüksek.(teknik sınıf yeni çıkmış bir sistemdir.yüksek puanlı ögrenciler okulda farklı bir sınıf olarak ayrılır ve hem meslek,hem anadolu derslerini görür.)ben şimdi motorlu...
  11. priwchu

ÜNİVERSİTE SINAVINA HAZIRLIK

şuanda 9 sınıfı bitirdim ve 450 puan yapmak gibi bir hedefim var.nasıl çalışmaya başlayabilirim?
  12. priwchu

ÜNİVERSİTE SINAVI 470 PUAN YAPMAK

hepinize iyi forumlar.şuanda 9.sınıfım ve ortalamam 89.3984 uçak mühendisi olmayı düşünüyorum.onun için üniversite sınavında 470 puan almam gerekiyor.sizce alabilir miyim? zor bir şey mi? ve nasıl çalışmalıyım?
Top Bottom