Dgs için kitap almak istiyorum ama hangi yayın daha iyi olur bilmiyorum, orta seviye kitaplar almak istiyorum.
Matematik, türkçe, geometri ve mantığa neler önerirsiniz?
Ailem pek beğenmiyor gideceğim bölümü 2 yıllık olduğu için bende son 1 defa sorayım dedim obp kırıldı ve 33 e düştü sizce üniyi dondurup mezuna kalıp tekrardan sınava girmek mi yoksa dgs çalışıp geçmek mi?
Dostlar merhaba üniye geçtim ve laptop almak istiyorum ama ailemin alacak gücü yok bursla falan biriktirip almak istiyorum nerelerden burs alabilirim bilgisi olan var mı?
@Abdullah Hacıgül abi senin bildiğin yerler var mı?
Merhaba dostlar tercih yaptım ve bılgısayar programcılığı kazandım 2 yıllık ama pek aklıma yatmadı. Aklımda üniyi dondurup mezuna kalma gibi bi düşünce var sizce mezuna kalsam obp beni çok mu geriye çeker.
(Kırılmadan önce obp 66)
Merhaba dostlar ben bilgisayar programcılığı bölümünü kazandım ama babam hep okuma 2 yıllık bölüm okunmaz falan diyor hatta amcamda 2 yıllık bölümden bişey olmaz diyorlar bu kadar mı kötü bölüm ve 2 yıllık üni?
Azar yiyip yiyip duruyorum bilgisayar almak istedim napıcaksın 2 yıllıkta...
Merhaba dostlar bugün tercihlerimi yaptım ama bilgisayar programcılığı mı okusam yoksa mezuna kalıp daha iyi şeyler mi yapsam kararsızım sizce ne yapmam gerekiyor
Çorum, Trabzon, Manisa, Gaziantep, Giresun gibi yerlerde 4 yıllık bölüm olan matematik okumak mı?
Eskişehir, İzmir, Antalya, Mersin gibi yerlerde 2 yıllık bilgisayar programcılığı okumak mı?
Sizce hangisi daha mantıklı olur?