Konuyu daha iyi anlıyorsan DGS dinleyip TYT sorularını çözebilirsin fakat hocanın videoda çözdüğü sorular ile TYT kitabındakiler biraz farklı oluyor haberin olsunDgs anlatan hocalara baktım da tyt anlatanlar daha iyi bence aynıysa tyt dinlemek istiyorum
Yani tyt çalışsam benim için sorun olabilir öyle miKonuyu daha iyi anlıyorsan DGS dinleyip TYT sorularını çözebilirsin fakat hocanın videoda çözdüğü sorular ile TYT kitabındakiler biraz farklı oluyor haberin olsun
Hocam konu aynı konu farklı bir şey anlatmıyor fakat çözdüğü örnek sorular değindiği kısımlar haliyle DGS sorularına yönelik. TYT çıkmış sorular ile DGS çıkmış soruları internette bulup kıyaslarsan soru farklarını görürsün zatenYani tyt çalışsam benim için sorun olabilir öyle mi
Tamamdıe hocam teşekkür ederimHocam konu aynı konu farklı bir şey anlatmıyor fakat çözdüğü örnek sorular değindiği kısımlar haliyle DGS sorularına yönelik. TYT çıkmış sorular ile DGS çıkmış soruları internette bulup kıyaslarsan soru farklarını görürsün zaten