alperr35
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 178
o zaman sadece sadece mat çalışma eksik dersleri de çalışHocam mezunum ve Tyt 40 net gelmişti YKS sınavında.O zamandan beri herhangi bir şey yapmadım.
o zaman sadece sadece mat çalışma eksik dersleri de çalışHocam mezunum ve Tyt 40 net gelmişti YKS sınavında.O zamandan beri herhangi bir şey yapmadım.
hocam 11in yarısında tytye başladım ben ordan temel vardı az çok ama eksikti yine 70 80 falan geliyordu 11in konularına ağırlık verdiğim için saldım tytyi sonradan. yazın başladım eyüp b tyt vdd ile 345 sb çözdüm mat için. fen de zaten halloluyor çok zor değil günde 2 saatle youtubedan tyt fen 1 ayda falan biter bitince de branş denemeleri çözdüm full. bu şekilde ilerleyebilirsiniz ama bence hedefinize uygun çalışın eada derece daha basit matematiğe önem verin.Tüm dersler eksik.
Sen nasıl 100 netlere çıkmaya başardın?Tyt bittikten sonramı Ayt başlamalıyım ona bile karar veremedim.(Eşit Ağırlığım)
Hocam sen 12.sınıf mısın?hocam 11in yarısında tytye başladım ben ordan temel vardı az çok ama eksikti yine 70 80 falan geliyordu 11in konularına ağırlık verdiğim için saldım tytyi sonradan. yazın başladım eyüp b tyt vdd ile 345 sb çözdüm mat için. fen de zaten halloluyor çok zor değil günde 2 saatle youtubedan tyt fen 1 ayda falan biter bitince de branş denemeleri çözdüm full. bu şekilde ilerleyebilirsiniz ama bence hedefinize uygun çalışın eada derece daha basit matematiğe önem verin.
Evet hocamHocam sen 12.sınıf mısın?
Hocam seviyeni bilmiyorum da 3d tyt kamp+seviyeye göre soru bankası iyidir bu program çok fazla gibi hedef ne seninBelirli netlere çıkana kadar TYT çalışayım en iyisi.Bu Tyt programı nasıl sence?
![]()
Pardon cevap yazmayı unutmuşum.Bu sene olabildiğince yüksek netlere çıkabilmek tek isteğim,muhtemelen bir sene daha bırakacağım gibi duruyor.Bölüm anlamında;(Devlet)Hukuk,Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler düşünüyorum.Hocam seviyeni bilmiyorum da 3d tyt kamp+seviyeye göre soru bankası iyidir bu program çok fazla gibi hedef ne senin
2 ay düzenli gittim. motivasyonum hiç azalmadı hatta hırs yaptım diyebilirim. bana çok yararı olduHocam kütüphane uzak olduğu için her gün de kütüphaneye gidemem.En verimli, mantıklı çalışma yöntemi bu mu?
hayır işin zorunu halletikten sonra daha anlaşılır konular aceleye gelip sınavda saçma sapan hatalar yaparsan kendi kendini bitirirsin . İlk en kolay net çıkarabildiklerini tamamla sonra en vasat olduğun konulara yüklen her dersten homojen şekilde ilerle , branşları derse hafiften hakim olmaya başlayınca yaparsın , sen zaten bir yerden sonra fark edeceksin konu bilmekten çok hız gerek şuan yaparken odak kaybetmeden yapmaya çalışHocam çalışma yöntemi dediğim,sadece Tyt ve Ayt matematik bitene kadar çalışmak mantıklı mı?
Dostum bir işi halledince başlayacağım için vaktimi orda burda harcıyorum.Ben şimdi sadece Tyt için kaynak alıp sonradan Ayt için kaynak alsam yani Tyt'yi bitirip Ayt başlasam yanlış yapmam değil mi?Bazıları Tyt matematik ile Ayt matematiğin birlike yürütülmesini söylüyor.hayır işin zorunu halletikten sonra daha anlaşılır konular aceleye gelip sınavda saçma sapan hatalar yaparsan kendi kendini bitirirsin . İlk en kolay net çıkarabildiklerini tamamla sonra en vasat olduğun konulara yüklen her dersten homojen şekilde ilerle , branşları derse hafiften hakim olmaya başlayınca yaparsın , sen zaten bir yerden sonra fark edeceksin konu bilmekten çok hız gerek şuan yaparken odak kaybetmeden yapmaya çalış
knk şimdi her şey bir yana mezun olmana rağmen netler böyle çok kötü geç başladın (bana bakma benim netler iyidir ayt fen paso 30 tyt hala hızlı çözmeye başlamama rağmen 80üstü ) sen hala böyle kötü durumda iken hem forumda çok aktifsin hem şu programlama işini bi halledemedin zaten geç başlıyon oyalanma bari
iksini beraber bitirmeye çalışmaktan iyidir ayt yi zaten tyt bilgin olmadan yapman fazla zorluk eklenmiş gibi düşünebilirsinDostum bir işi halledince başlayacağım için vaktimi orda burda harcıyorum.Ben şimdi sadece Tyt için kaynak alıp sonradan Ayt için kaynak alsam yani Tyt'yi bitirip Ayt başlasam yanlış yapmam değil mi?Bazıları Tyt matematik ile Ayt matematiğin birlike yürütülmesini söylüyor.