11.Sınıf İçin Tavsiye

nuvxhlm

80+
Reaksiyon skoru
0
Hedefim sayısalda ilk 35 bin yapmak ama şu ana kadar düzenli bir şekilde hiç ders çalışmadım. Bu yüzden temelim çok zayıf, nereden başlayacağımı tam olarak bilmiyorum.

Şu an TYT yaklaşık 45 net civarı yapıyorum, AYT ise sıfır. Bu yaz inşaatta çalışacağım, tahminen akşam 6 gibi eve gelirim. Kendimi zorladığımda günde ortalama 4 saat civarı çalışırım gibi geliyor ama her gün olmaz; bazen 3 saat olur falan.

İlk olarak TYT matematiği bitirmeyi düşünüyorum. Bıyıklı Matematik’in 10 günde kitabı var, onu bitirip Mert Hoca’nınkini almayı düşünüyorum. Yazın TYT matematiği iyice oturtmak istiyorum. Okul açıldığı gibi günde 7 saat falan AYT + TYT birlikte götürmem mantıklı olur mu? AYT matematik + TYT fen, sonra AYT fen falan nasıl olur? Hedef 35 bin, 1 yıl var; mümkün mü sizce?

Dostum bende 2024 de 60k yapmış biri olarak söylüyorum, yazın TYT mat ilk 12 konu bitir + problemleri bitir. Geometri de üçgenleri bitir. Türkçe de paragraf ve dil bilgisi konusunda kendini geliştir her sabah düzenli paragraf testleri at, fende ise bir dersi bitir tavsiyem fizik yeterli olur. Kendini kasmaman zaten en önemlisi, yok yetişir mi yok 35k yapabilir miyim. Ben 20 30 netlerle başladığım bu yolculukta 60k yaptım. Senin netler benden de iyi ve ayrıca temelin de zayıf değil 45 netler çok güzel artırılır. Dediğim gibi 365 gün gibi bir süre var bu sürede neler değişir neler...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,702
Üyeler
197,534
Son üye
EfeBabey
Geri