Hocam her gün matematik çalışmaya kafa kalır mı?Lisede matematik derslerim kötüydü,yine matematiği seviyorum fakat diğer dersleri nasıl ilerleteciğimi matematiğe nasıl başlayacağımı pek bilmiyorum.ben ilk başta paragraf - tyt mat yapıyordum sonra paragrafı saldım sadece mat bakmaya başladım. istikrarlı devam ettiremediğim için başarılı olamadım ayrı mesele ama hergün deli gibi paragraf çözen arkadaşlarım 20-30 net arası yaptı ben 33 yaptım. kişiden kişiye değişir ama bu sınavın ana sıkıntısı stres. stres yapmadığın sürece çok kötü bile geçse ortalama bir sonuç alabiliyorsun. sosyale hiç bakmadım 13net. mat 15net. fen çözmedim. sonuç; makine programı okuyorum.
gelelim senin soruna, sadece matematik çalışmak mantıklı mı? evet, kesinlikle. matematikte 1 soru seni çok fazla öne atacak. hele ayt yapabiliyorsan tek soruda 50k civarı öne atar sıralamana göre. eğer düşündüğün bölüm 4-5-6 yıllıksa ayt mat bitirmeye bak bence.
kanka kendine bir gün off day vereceksin. 7 gün çalışmayı dene 5. 6. günler kafan almaz ama 7. gün boş olursa 6 günde verimli geçer. yani en azından bende öyleydi. birde çok kritik bi olay var. sakın evde ders çalışmayı deneme. kütüphaneye git. çok fazla etkisini göreceksin. diğer derslerin ortalama ise yapıyorsun her türlü.Hocam her gün matematik çalışmaya kafa kalır mı?Lisede matematik derslerim kötüydü,yine matematiği seviyorum fakat diğer dersleri nasıl ilerleteciğimi matematiğe nasıl başlayacağımı pek bilmiyorum.
Hocam kütüphane uzak olduğu için her gün de kütüphaneye gidemem.En verimli, mantıklı çalışma yöntemi bu mu?kanka kendine bir gün off day vereceksin. 7 gün çalışmayı dene 5. 6. günler kafan almaz ama 7. gün boş olursa 6 günde verimli geçer. yani en azından bende öyleydi. birde çok kritik bi olay var. sakın evde ders çalışmayı deneme. kütüphaneye git. çok fazla etkisini göreceksin. diğer derslerin ortalama ise yapıyorsun her türlü.
hayırMatematik konuları bitene kadar sadece TYT-AYT matematiğe çalışmak mantıklı mı?
Diğer branşları da deneme ile yükseltmeyi düşünüyordumhayır
konuların %70ini falan bilmiyorsan deneme çözmeDiğer branşları da deneme ile yükseltmeyi düşünüyordum
kütüphane uzak bile olsa git bence ben de öyle yapıyorum bir süre evden çalıştım ama rahatlık olunca heralde yapamadım evde, sonra bir kütüphane deneyeyim dedim yazdan beri tytm başta çok düşüktü 80i zor görüyordum özellikle mat ve fen çok düşüktü 2 ay falan kütüpte çalışıp 100lere çektim hedef 110-120 inşallah soruya gelecek olursak bu diğer derslere bağlı değişir ama olabilirHocam kütüphane uzak olduğu için her gün de kütüphaneye gidemem.En verimli, mantıklı çalışma yöntemi bu mu?
Tüm dersleri nasıl ilerleteciğimi tam kestiremediğim için branş branş bitirmek mantıklı gibi geldi.konuların %70ini falan bilmiyorsan deneme çözme
hocam tyt kaç geliyor ve 12 misinizTüm dersleri nasıl ilerleteciğimi tam kestiremediğim için branş branş bitirmek mantıklı gibi geldi.
Hocam mezunum ve Tyt 40 net gelmişti YKS sınavında.O zamandan beri herhangi bir şey yapmadım.hocam tyt kaç geliyor ve 12 misiniz
tüm derslerini dengeli götür ders ders bitirmeTüm dersleri nasıl ilerleteciğimi tam kestiremediğim için branş branş bitirmek mantıklı gibi geldi.