YKS 26 için kaynak önerileri

Splixson

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,427
özellikle tyt-ayt matematik yayını arıyorum 345 iyi midir

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
özellikle tyt-ayt matematik yayını arıyorum 345 iyi midir
345 gereksiz işlemleri var. Bilgi sarmal çok daha iyi. ÖSYM gibi kendi bir sayı veya fonksiyon üretip onun üzerinden çok fazla soru var.

345 gereksiz işlemleri var. Bilgi sarmal çok daha iyi. ÖSYM gibi kendi bir sayı veya fonksiyon üretip onun üzerinden çok fazla soru var.
bilgi sarmal iyi midir

• Beğen
Orta -> Bilgisarmal, 345
Orta-Zor -> 3D, Orijinal
Zor -> Baris, Eyup B

• Beğen
biz tyt hedefindeyiz hoca bize bir kaynak söyledi oradan işliyoruz testler vs yapıyoruz mikroorjinalin tyt matematik kitabı gerçekten güzel bir kitap fazla zor değil kolayda değil matematiği virüste saldığımdan beri temel bile eriyip gitmişti hocanın anlatımı + kitap sayesinde tekrar matematik sevgisi oluşuyor bende

Orta -> Bilgisarmal, 345
Orta-Zor -> 3D, Orijinal
Zor -> Baris, Eyup B
Zor için bilgi sarmal yıldızlar yarışıyor da kullanabilir. Son 1 ay neredeyse tüm branş denemelerini çözdüm gayet kaliteli. Özellikle fende baya katkısı oldu

Mat harici olacak ama en iyi biyoloji
tier list
Baslangic biyotik,bilgi sarmal
Orta *Hız ve renk*
Orta üst (yeterli)*apotemi* biyo analiz
Üst seviye 3D
Bu kitaplardan biyoanaliz ve bilgi sarmal harici hepsini çözdüm S tier ödülünü hız ve renk e veriyorum (hem fp hemde yeterli) onun dısında işimi sağlama alıyım diyorsanız apotemide çözülebilir 3d biraz daha zor ama gerekliliği tartışılır

TYT matematik soru bankası olarak 345 aldım
Geometri için orjinal aldım
birde kamp için mert hocanın video ders kitabını aldım bunlarla tyt matematiği bitirmeyi planlıyorum 45-50 gün içerisinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sonra ayt matematik başlayacağım

Geri