Arama sonuçları: *

1. yakar41

Hayatımdan zevk alamıyorum

Merhabalar, hayatımın bir bölümünü size anlatmak istiyorum. Öncelikle beni bu hale getiren insnalar elbette olacaktır hayatta başkaları benim gibi olmasın istiyorum. 2019 yılında lise hayatına başlamıştım hayata karşı liseye geçer geçmez kaygılanmaya başlamıştım " acaba nasıl olacak nasıl sınavı...
  2. yakar41

Sadece sosyal yaparsam eşit ağırlıkta nolur ?

Edebiyat + tarih + coğrafya yaparsam eşit ağrılıkta nolur bşr üniversiteye yerleşebilir miyim ?
  3. yakar41

Eşit Ağırlık iş bulma olanakları yüksek olan meslekler nelerdir

11.sınıfa gidiyorum eşit ağırlık seçtim bir bölüm belirlemek istiyorum çevremdeki herkes psikolji ve hukuk diyor gerisinde iş bulamazsın diyorlar kafam çok karışık ne yapacağım bilemiyorum okul müdürüne sordum dediğine göre huku için paranın olması lazım dedi ve yalan söylemen gerekecek ve en...
  4. yakar41

63 net iyi midir ayt için

11.sınıfa gidiyorum puanım düşük farkındayım ama altta yazan bu net doğru mu
  5. yakar41

Okulu açıktan okumalı mıyım üniversite için

11.sınıfa gidiyorum .Daha iyi bir hayat için okulu açıktan olumalı mıyım dershaneye gidecegim açıktan okursam bir de bu okul sınavları beni aşırı stres ediyor doktora falan gidiyorum stresten sşzce hangisi hayırlı olur cevaplarınız çok önemli benim için
  6. yakar41

matematiğim 0 net denemelerde

0 net matematık yapıyorum denemelerde ne yapcam bılmıyorum cok korkuyorum 11.sınıfa geçtım toparlayamaz mıyım ?
  7. yakar41

kitap okuyamıyorum ne yapmalıyım ?

neler neler denedım okumak ıcın ama olmuyor bır turlu okulda zorunlu olarak kıtap okucaz ve sozlu notunu etkıleyecek ne yapmalıyım sızce ?
  8. yakar41

11.sınıfta dershaneye gidilir mi ( arkadaşlarımı kıskanıyorum )

dershane benım ıcın ıse yarar mı kıtap okumayı sevmıyorum ve paragraf soruları cozemıyorum + evde ders calısmak ıstemıyorum
  9. yakar41

ben lise ikiye gidiyorum tavsıyelerınız nelerdır

Lıse 2 ye gıdıyorum aklım basıma bıraz geç geldı sanırım ama olsun :) ben Ege Üniversitesi - Psikolojı bolumunu kazanmak ıstıyorum cunku neden bılıyor musunuz benım bır abım var o fırıncı gunde 17 - 18 saat calısıyor boyle bır ınsanı dusundugun zaman okul okumak ve daha sonrasında meslegını...
  10. yakar41

Erozyon ve Heyelan Hakkında Afiş Nasıl Yapabilirim?

dostlar cografyam kotu oldugu icin ptoje aldim dersten ama ne yazikki nasil bir sey yapacagimi daha ye i ogrendim ve aklimda fikir yok sizlerin fikirlerinizi istiyorum 😁
  11. yakar41

arkadaşlar matematik yapamıyorum ama yapmak ıstıyorum temelım ıyı gıbı lise 2 yim

lise 2 ye gıdıyorum mat harıc tum derslerım ıyı kıtapsa kıtap alırım lutfen bana yardım edın bunalıma gırıyorum dert ettım matmatıgı 3 yıl sonra bımde kasıyer olmak ıstemıyorum :(
Top Bottom