Arama sonuçları: *

1. VForVendetta

KYK YURDU KAYIT SİLME

Arkadaşlar uygulamadan kayıt silme var onu yapınca bidaha öğrenci işlerine gidip bildirmeme falan gerek olmaz değil mi
  2. VForVendetta

Üniversite kayıt yenilemesi yapmazsam ne olur

Merhaba arkadaşlar şu an 2.sınıfım bahar dönemi için ders kaydı yapmayı düşünmüyorum sanırım pasif öğrenci durumuna düşüyorum peki ona düşünce kredim kesiliyor mu ve yurttan atılıyor muyum ayrıca gelecek sene tekrar aktif olunca 3.sınıf güzden mi devam ediyorum ve kredim tekrar mı yatmaya...
  3. VForVendetta

TYT Fen nasıl çalışılmalı

10 net falan yapmak istiyorum ea yım sizce soru bankası mı almalıyım hepsine ayrı ayrı yoksa deneme mi alıp çözmeliyim yt da hangi hocaları önerirsiniz
  4. VForVendetta

TYT Fen Yardım Lazım

Merhaba arkadaşlar tyt fen (fizik,kimya,biyoloji) için yt kanalı öneriniz varsa yazabilir misiniz 9-10 net civarlarına çıkmak istiyorum.
  5. VForVendetta

TYT FELSEFE İLE DİN YARDIM LAZIM!

Arkadaşlar tyt felsefe ile dine nasıl bir çalışma yapmalıyım öneri verebilir misiniz yt dan video falan izlemeli miyim?
  6. VForVendetta

Sizce hangi biyoloji kitabını almalıyım?

Tyt biyoloji için orta seviye soru bankası öneri verebilir misiniz Bide tyt coğrafya için bir yt kanalı söyler misiniz
  7. VForVendetta

Tyt ayt için yardımm

Tyt ayt dersleri youtubeden veya internet sitelerinden önereceğiniz hoca var mı ücretli ücretsiz farketmez özellikle matematik için iyi bir hoca olsun
  8. VForVendetta

TYT Fen konu anlatımlı test kaynak önerisi

TYT Fen konu anlatımlı test kaynak önerisi istiyorum orta veya zor seviye olabilir
  9. VForVendetta

TYT Fen için fikir istiyorum

Sizce tyt fende sadece konu anlatımlı kitaptan çalışıp test çözsek 7-8 net yapılır mı video izlemek sıkıcı geliyor
  10. VForVendetta

TYT-AYT için yardım istiyorum

Merhaba tyt-ayt mat,ayt edebiyat ve tyt fen için önerebileceğiniz hoca var mı ücretlide olur youtube veya başka bi platform hiç sıkıntı değil yeterki iyi olsun.
  11. VForVendetta

Tyt sınavı için sözel mantık videoları izlemem işime yarar mı?

Arkadaşlar tyt türkçe için sözel mantık çalışmama gerek var mı soruları daha rahat yapmamı sağlar mı?
Geri