VForVendetta
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
Arkadaşlar tyt felsefe ile dine nasıl bir çalışma yapmalıyım öneri verebilir misiniz yt dan video falan izlemeli miyim?
ne diyon dayı sen tyt diyom ben normal yazılı sınav değilÖğretmene söyle Din zaten felsefenin kendisi.
yüksek puan alıp bana teşekkür edersin.
tyt ne özel bişey mi? Hakkatten Azerbaycanda öyle şeyler yok. Kafam basmıyor o kadar.ne diyon dayı sen tyt diyom ben normal yazılı sınav değil
evet kafana takma sen boşvertyt ne özel bişey mi? Hakkatten Azerbaycanda öyle şeyler yok. Kafam basmıyor o kadar.
çok sağolasın. En iyisi uzaklaşayım contaları yakmiyim. Dede yadigarıevet kafana takma sen boşver
Tyt Üniversiteye girmek için bir sınav türü. Sen boşver bunları da.. @VForVendetta naptın birşeyler bulabildin mi?çok sağolasın. En iyisi uzaklaşayım contaları yakmiyim. Dede yadigarı
Ogm materyalden ilericem o ikisi içinTyt Üniversiteye girmek için bir sınav türü. Sen boşver bunları da.. @VForVendetta naptın birşeyler bulabildin mi?
İkisi de okuma anlamaya dayalı.Arkadaşlar tyt felsefe ile dine nasıl bir çalışma yapmalıyım öneri verebilir misiniz yt dan video falan izlemeli miyim?