Arama sonuçları: *

1. M

18 yaş altı yatırım olur mu?

Karşıma hep midas geliyor bi kere denemiştim 18 altıyım diye olmadı böyle altından başka yatırım yapılabilen yer var mı?
  2. M

Gram altın bozmak istiyorum

Pendikte oturuyorum da eminönünden telefon alacağım inşallah şimdi eminönünde pendikte bozduracağım fiyattan mı bozar yoksa daha mı düsüge bozar yere göre değişim olur mu kisacasi
  3. M

Gram altın temmuzda ne olur

Temmuz ayında bozdurmam lazım şuan 30 TL düştü ama piyasa kapandığından büyük ihtimal
  4. M

Ayın 22'sinde gram altın yükselir mi

Ayın 22'sinde herhalde merkez bankasinin faizi yükseltileceği söyleniyor bu karar gram altın için kötü mü iyi mi
  5. M

Gram altın kaç olur 2-3 haftaya

Telefon alıcamda 5 tane gram altinim var bi 2-3 haftaya alıyorum yani biraz daha beklesem mi yoksa şimdi satsam mı
  6. M

Bugün dolar veya gram altın almalı mıyım?

5-6-7 aralarında alabilirim almalı mıyım sizce 5 tane zaten var altınım 1 tane daha olsa güzel olur
  7. M

Dolar sizce artıcak mı?

seçim sonrasi görür müyüz 25'i :D
  8. M

Seçim öncesi veya sonrasi yurt disi iphone fiyatlari nasil olur?

simdi 2 hafta kaldı ya yurt dışı iphone'lara zam gelir mi acaba ben gelmiyeceğini düşünüyorum ama bi sizede sorayim dedim
  9. M

Gram Altın yükselir mi

1098 TL gördüm şuanda 4 tane alıcam gram altın sizce yükselir mi benim tahminimce depremden dolayı bu kadar düştü deprem ile ilgili olaylar bitince biraz daha düşuş yaşanir sonrasi yükselir diye tahmin ediyorum sizce ne olabilir birazdaha bekliyeyim mi almak icin
  10. M

Midas'a yatırmak haram mıdır

Sorum üsttedir hisselere yatirim yapmak haram mıdır veya dolar'a
Top Bottom