Herkese merhabalar karaca mastermaid 11in 1 olan modelinden aldık fakat rondoyu yanlış taktığımı farkedip çıkarmaya çalışınca çıkmadığını farkettim. Şuan hiç çıkmıyor ne yapabilirim bilmiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
Herkese merhabalar ben Dr.oetker'in pirinç unu'nu aldım.Fakat bunun içine ne atıp yiyebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim :Dhttps://www.droetker.com.tr/tr-tr/urunler/tatli-yardimcilar/pirinc-unu
herkese merhabalar ben okulda yemek götürmek için bi yemek taşıma kabı ihtiyacı duydum yardımcı olabilirseniz sevinirim :D (tek kap olursa seviriim çiftli olmasın)
Herkese merhabalar yulaf en sağlıklı ne ile yenmelidir sade yemek istedim de süt ile yiyen de var kafam karıştı ve spordan önce veya sonra mı yenmeli yulaf yardımcı olabilirseniz sevinirim:D
herkese merhabalar ben spor yapıyorum spordan önce ilk kahveyi sonra da sodayı içsem spora vb. katkısı olur mu instagram da vb. görüyorum sporcular yapıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
herkese merhabalar sevdiğim içecekler oralet limonata çay ve yumuşak içimli şeyleri seviyorum orada kahve olarak ya da limonata olarak ne içebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim :D