Arama sonuçları: *

1. TahaCel

1 kadeh kırmızı şarap sarhoş eder mi?

Leona red belend marka kırmızı şarap 1 kadeh sarhoş eder mi. Alkol grçmişim var ama şarap hiç içmedim
  2. TahaCel

1 viski sarhoş eder mi

Viski geçmişim var 3 kişi arkadaşlarla 35 lik içtik 2 defa 35 lik az biliyorum ama işte kişi başı pay nasıl düler siz hesap edin buna oranla bişey sorcam yarın bigcheftte buluşçaz bir etkinlik 1 bardak johhine walker 245 TL parasında değilim de böyle yerlerde hiç içmedim 1 bardağı ne kadar...
  3. TahaCel

Kokteylerin alkol oranı ?

Beyler mekanlardan alkol oranlarını ayarlaya biliyormuyuz isteğe bağlı pazar günü bi mekana gitcem yaşıtlarım yok yanımda büyükler var çok fazla alkol içmem arada bi oda 1 şişe bira felan anca kokteyl içmek istiyorum mekanın sevilen kokteylerinden biri bundan alıcam sarhoş felan etmez...
  4. TahaCel

alkoller hakkında bir şey sorucam ?

İlk alkolümü SOL bira olarak içtim zaten 4.5 alkol oranı vardı bende hafif o tarz şeyler istediğim için. İçtiğimde hiç bir şey olmadı tabikide alkol oran çok az olduğu için zaten olsunda istemiyorum rahat içeceğim alkol oranı az biraları tercih ediyorum saçma olucak ama bir şey sorucam kırmızı...
  5. TahaCel

Gainer ı nasıl kullanmalıyım?

Gainer aldım ama nasıl kullanacağımı tam bilmiyorum. Nasıl kullanmalıyım ne zamanları içmeliyim güç içinde kaç ml süt veya su ile içmeliyim ? 1 serviste 200 g varmış heralde
  6. TahaCel

Protein tozunu ne zaman kullanmalıyım ?

decathlona gitmiştim dün bunları gördüm aldım denemek için bir servislik anternman öncesi mi sonrası mı içmeliyim su ile karıştırıp mı içmeliyim 0.50 ml su şişesi ve su yeter mi
  7. TahaCel

Bu kullanım zarar verir mi ?

Bunları almayı düşünüyorum gainer:https://www.takehiq.com/urun/hiq-gain-deluxe-3-kg protein tozu: https://www.takehiq.com/urun/hiq-hi-pro-900g-double-milk-chocolate-1 bcaa: https://www.takehiq.com/urun/hiq-bcaa-energy-390g-green-apple multi vitamin ...
  8. TahaCel

1 haftada 4-5 kilo nasıl alırım ?

Soru yukarda nasıl alırım ? internette kilo alma diyetleri var 1 haftaa 5 kilo diye yapmalımıyım?
  9. TahaCel

Yaptığım yulaf kilo aldirir mi ?

Sabah kahvtidan sonra ve akşam yemekten sonra yiyorum. Büyük bir kaseye 6.5 yemek kaşığı yulaf süt çilek ve muz ekliyorum sizce kilo aldirir mi ?
  10. TahaCel

Maltana alkolsüz bira mı ?

İnternette araştırdım bira da malt içeceğinden yazıyor ve tuborg biraların üzerinde de %100 malt yazıyor maltananın üstünde de alkolsüz malt içeceği diyor armutlu içiyorum ama bu içtiğim şey bira mı ? özellikle bide alkolsüz yazıyor şüphe ettim size sormak istedim
  11. TahaCel

Yemek sepetinde indirim var mı ??

ilk siparis haricinde başka indirmler var mı varsa haberdar edermisiniz
  12. TahaCel

Hiç bundan yediniz mi tadı güzel mi?

Yarın sa ah bundan almayi dusunuyorum hic yiyen varmı güzelmidir CARLS JR den
  13. TahaCel

Komandoların yediği yemekler??

Youtubede bunlarin videosu var komandolarin yedi yemek paketlerini alio deniyolar ya torunlar delimine uras benlioğlu yapmisti nerden aliyolar bu paketi çok merak ettim
Top Bottom