Arama sonuçları: *

1. cengizovic

Şuan aktif 5600XT ile kazım yapan var mı?

Agalar 5600xt ile kazım yapan arkadaşlar var mı? Günlük kaç eth kazıyorsunuz? Değerlerimizi paylaşsak diyorum. Benim değerler biraz düşük. 40.25 mh ile kazıyorum. Günlük ortalama 0.00061-63 eth veriyor. Günlük 2.45 usd aylık 72 usd gösteriyor. Sanki baya düştü gibi.
  2. cengizovic

Windows 11 de madencilik yapılıyor mu?

Arkadaşlar windows 10 da şuan bilgisayarım madencilik yapıyor. Yarıyıl tatilinde eve geleceğim. Windows 11 üzerinden madencilik yapılıyor mu? Ethermine programları vs çalışıyor mu? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Ona göre w11 geçeceğim.
  3. cengizovic

Eth kazım programı kendi kendine kapanıyor yardım

Arkadaşlar evden uzaktayım pcye kardeşim bakıyor. Hali hazırda hep madencilik açıktı. Bugün niyeyse programa girince böyle ekran geliyormuş ve herhangi bir tuşa basınca kapanıyor program. Yardımcı olur musunuz?
  4. cengizovic

14 saattir eth kazmıyor diyor ama kazıyorum?

Şöyle bir sıkıntı var. Acaba sistemsel bir sıkıntı mı arkaplanda madencilik gayet çalışıyor 14 saattir ama buraya bir türlü düşmüyor. Acaba 14 saattir boşa mı kazıyorum yardımcı olur musunuz? Şuan ki kazımda böyle elektrik, internet falan gitti diyeceğim ama yok kazıyor bakıyorum saat başı.
  5. cengizovic

Günlük kazımda eth kazancınız nedir?

5600XT ekran kartıyla şuan günlük 0.00103 eth veriyor bende. 40.5 mh ile kazıyorum. Aylık 670TL gösteriyor. Önceden günlük 0.00150-0.00170 arası kazıyordum. Neden böyle? Tek bende mi böyle durum? link: https://ethermine.org/miners/7129cba8965255017eeb1456591070f4b9b1fb70/dashboard
  6. cengizovic

Tepeden 153 dolardan ETC aldım. Uzun vadede yükselir mi?

Dün 730 TL olan etc bugün 1200TL olunca elimdeki ETH bozdurup etc aldım 153 dolardan. Şuan düşüşte 140 dolar civarı. Bie an gaza geldim hata yaptım farkındayım ama ilk kez giriyorum bu işlere sizce etc hakkında fikirleriniz nelerdir?
  7. cengizovic

5600XT mining kazım düştü mü?

Agalar önceden 40 mh kazımla günlük 0.00154-0.00145 ETH veriyordu. Şimdi 0.00122 veriyor bu kart sahipleri oran sizde de böyle mi?
  8. cengizovic

14 günlük mining kazancım (RX 5600XT)

10 nisan 16.00-16:30 gibi mining işlemine başladım. Bugün 14 gün oldu ve binance hesabıma ödeme geçti. 40 mh ile kazdım genelde. Ekran kartına UV yaptım. 93-95w elektrik çekiyordu. 8-9 saat kazım yapmadığım olmuştur. Elektrik kesintisi vb. Teknik sorunlar. Phoenix miner programı ile kazdım...
  9. cengizovic

27 saatteki mining değerleri

Arkadaşlar size birkaç resim aracağım günlük 3.24 beklerken 24 saatte 3 dolar aldım. Grafikte öğlen ve sabah düşüş var. Neden böyle? Ortalama 40 mh kazdığı halde. Başka yapmam gereken ayar var mı? Daha verim alabileceğim şekilde?
  10. cengizovic

Ethereum kazarken işlemci sıcaklığı ve VRAM aıcaklığı hakkında

Arkadaşlar eth kazarken ryzen 5 3600 işlemcim 50 derece çalışıyor. Eth kazan arkadaşlar sizde sıcaklıklar nasıl? Sıcaklığı düşürmek amacıyla frekans ve voltaj düşüren var mı? Bir de ekran kartının VRAM sıcaklığına nerden bakıyoruz? 1618082927 Up
  11. cengizovic

madenciliği başlattım kazım değerleri nasıl? 5600xt ekran kartı

Kazım değerleri nasıl bakabilir misiniz? sıcaklık gereken kazım ayarları vs bunlara nasıl bakabilirim? uv ayarı için özellikle yardımcı olur musunuz?
  12. cengizovic

5600XT ile madencilik yapacağım yardımcı olur musunuz?

Daha önceden bir sürü konu kaydettim, okudum fakat kafam karıştı bir sürü programdan hangisi iyiydi bilmiyorum. Bir sürü rehber vardı güncel olanı atar mısınız? Ayrıca ekran kartı UV ayarı, işlemcim şuan 4.2 ghz 1.175v çalışıyo onu da düşürmem gerek mi?
  13. cengizovic

Kartı satayım mı minning mi yapayım?Asus RX 5600XT

Arkadaşlar kartı 6000 TL ye baya alıcı çıktı. Satayım mı kararsız kalıyorum. Stoklar nisan sonu gibi gelecek diyorlar. Ben bu kartı yeni aldım. Minning yapsam 1 ayda ne kadar kazanırım? Toplam 2 ay yapsam kart pert olur mu yoksa yapmayım mı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Top Bottom