Arama sonuçları: *

1. Aybars Han

En iyi çeviri yapan uygulama nedir?

Arkadaşlar daha önce de konumu görmüşsünüzdür yabancılara içerik üretmek istiyorum ve metinleri en iyi nerde çevirebilirim? Çoğu kişi google çeviri güncelleme aldı artık çok iyi yapıyo fln diyo ama değil gibi onun dışında chatgpt google dan kötü yapıyo gibi(gpt4 denemedim) şu an ne kullancağım...
  2. Aybars Han

Shortslarım izlenmiyor

evet shortslar bazen çok tutuyor ancak tuttuğu seviyeden çok zor ilerliyorum yeni bi kanalım bi shortsum max 2k izlendi 1680274524 hortlattım
  3. Aybars Han

Yabancılara içerik üretmek

Arkadaşlar yabancılarada içerik üretmek istiyorum ve benim bildiğim kadarıyla ülke ayarlamakla fln ilgili değil önemli olan o ülkedeki kişilerin izlemesi diye biliyorum yanlış mı?
  4. Aybars Han

Bu küçük resim güzel mi?

İsterseniz kıvırılmamış halinide atabilirm fnaf tüm oyunlar eleştiri videosu küçük resim sizce iyi mi? 1677589806 .
  5. Aybars Han

Youtube gösterim oranı nasıl arttırılır

Arkadaşlar thumbnaillerimi geliştiriyorum daha gösterim tıklamamı %17 bile yaptım sonraki videolar %5 %6 da takılıyor videolarım 4000 e kadar gösteriliyor ve genelde 200 300 arası izlenme alıyorum. Düzenli atıyorum ve her video 1000 fln daha fazla gösteriliyor videolarım bunu nasıl...
  6. Aybars Han

Hangi thumbnail daha iyi

Arkadaşlar hangisini görseniz tıklardınız sizce hangisi daha iyi? NOT:bu içeriği çalcan mı demeyin içeriği ilk yapanlardan biriyim thumbnail değiştiriyim mi diye soruyorum ilk hali not stonksulydu
  7. Aybars Han

Youtube ortalama görüntülenme süresi ve gösterim tıklama oranı kaç olmalı?

Arkadaşlar kanalıma düzenli olarak azimli bir şekilde video atıyorum. Ortalama görüntülenme sürelerim genelde iyi oluyor ancak gösterim tıklama oranı yerlerde gibi. Bide yt reisin bu konularda baya iyi bir algoritması var bence düzenli video attıkça gösterim sayıları gayet iyi bir şekilde...
  8. Aybars Han

Youtube kanalım için hangi yerlerde yatırım yapmalıyım?

Arkadaşlar yeni bir kanalım var fena olmayan bilgilimle gelişiyorum ilk başta çoğu kişinin dediği gibi kamera vs. yerine mikrofon kalitesine önem vermeliyim diye düşünüyordum ancak daha betada olan ses yapayzekası Adobe aı süper bir sonuç verince... Neyse şuan sizce kameramı almalıyım yoksa...
  9. Aybars Han

Bir kanal 1000 abone olup geri düşerse para kazanmaya devam eder mi?

Soru başlıkta youtubela biraz ilgilenmiş kişiler sorma sebebimi anlamış olabilir :)
  10. Aybars Han

Capcut pc vs Filmora

Konu başlıkta ben biraz basitlik olarak capcut düşünüyorum ama filmora daha prof. olabilir. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  11. Aybars Han

Başka Bir Forumda Yanlışlıkla Çoklu Hesaptan Ceza Aldım

Arkadaşlar başka bir forumda bir hesap açtım başka bir bilgisayarda bilmeyerek hesabıma girdim ama sonrası yok bidaha hesaba giremedim yardım lütfen. fghjg
  12. Aybars Han

Shorts videosuna küçük resim boyutu kaç?

Soru başlıkta normal videonun biliyorum fakat shorts videosu?
  13. Aybars Han

Montajımı nasıl geliştirebilirim?

Her şey başlıkta yazıyor şu anlık düşük bir seviyede capcut kullanıyorum pc im daha iyi olunca daha güzel bir şeye geçerim cevap verenlere teşekkürler
  14. Aybars Han

Kanalımı nasıl geliştirebilirim?

Merhaba forum küçük bir kardeşiniz olarak eğitim, yazılım tarzında videolar atmaya başladım. Şuan sadece shorts var ama öyle gitmeyecek kanalın tarzı biraz Barış Özcan gibi olmasını planlıyorum. Şu an fena gitmiyor gibi 2 günde 15 abone ve 80 izlenme falan oldu güzel bir eleştiriyle kanalıma...
Top Bottom