Arama sonuçları: *

1. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Adblock ve benzeri reklam engelleyiciler youtube da çalışmıyor

soru başlıkta sizde de aynı sorun var mı
  2. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Bu tür videoları yapmak için hangi yapay zeka programını kullanıyorlar

soru başlıktaki gibi bu tür gerçekçi videolar yapmak için hangi yapay zekayı kullanıyorlar
  3. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Instagram Pc'den instagram reels giremiyorum! nasıl çözerim?

yaklaşık 1 haftadır pcden instagram reels izleyemiyorum denemediğim yol kalmadı reddite yazan birçok çözümü de denedim ama olmuyor tarayıcı değiştirdim opera ile giriş yaptım ama orada da giremiyorum şöyle bir hata alıyorum
  4. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

İnstagram keşfetinizde son zamanlarda gariplik var mı?

bu konu biraz saçma olucak ama cidden artık suyu çıktı. instagram da neredeyse hep reels izliyorum, zaten hepimizin girme amacı reels izlemek. ama instagram algoritması son 1 aydır saçmalaya başladı. beğenmesemde, takip etmesemde keşfette sürekli neredeyse +18 içerikli, sürekli kadınlığını...
  5. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Twitter E-DEVLET Şifrelerimiz Çalınmış Olabilir!

ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle bir haber var. 60 milyon insanın şifresi çalınmış ve 11 saat içinde satılmış. doğruluğu nedir acaba? zaten 2-3 yılda bir patlıyor bilgiler. en güvendiğimiz sistem bile patlıyorsa vay halimize
  6. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Opera GX veya İnternet Tarayıcınızda Donma veya kasmalar Oluyor mu?

son 15 gündür operada kasma sorunları başladı . günde 6-7 kere tarayıcı donuyor hiçbir şeye basamıyorsun masaüstüne gelip tekrardan operaya giriyorum bu sorun sizdede varmı
  7. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

"PUTİN , ERDOĞAN'ın Bir Memuru'dur , bir Valisi'dir."

bu videonun 4:30 - 5:20 arasını izlermisiniz fikirleriniz nedir konuyu nereye açacağım bilemedim siyaset konuları nereye açılıyor :)
  8. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Steamde Arkadaşım Yok , Göstermelikte olsa orkadaş olmak istiyen varmı ?

niyetim birlikte oyun oynamak değil belki öyledir , sadece göstermelik , hiç arkadaşım yok :) 1667588928 1165748674
Top Bottom