Arama sonuçları: *

1. M

Araba editi sayfası açmak istiyorum ama klip merden bulucam

After effectsden araba editleri yapmak istiyorum ama videoları nerden bulabilirim stok video bulmuştum bi kaç tane ama daha fazlası lazım
  2. M

denediğim edit nasıl olmuş?

after effects ile edit öğrenmeye çalışıyorum videoya stabilizasyon ve speed ramping ekledim efekt falan hiç bir şey yok sizce nasıl olmuş
  3. M

İnstagramdaki boyle editler cok zor mu?

Bu editler cok hosuma gidiyor yapmak istiyorum çok zor mu çekimi falan egitimini veren var mı hiç
  4. M

İnstagram 50 Beğeni Satın Alsam Ne Olur

Videolar Hiç Beğenilmiyor 4.50 TL’ye 50 Beğeni Var Alsam mı hesabın algoritmasını kötüler mi?
  5. M

Facebook Hesabımıza Nasıl Erişebilirim

Gmaili sifreyi hic biseyini bilmiyoruz nasıl buluruz facebook yardımcı olabilir mi?
  6. M

İnstagram gönderi tasarımında birilerinden esinlenmek

Arkadaşlar esinlendim biraz o markadan bi yanlışlık olur mu adam bana diyebilir mi tasarımımı çaldın falan fontumuz farkli bide onda özellikler gozukuyor bende gozukmuyor boyle farklar var
  7. M

Önerebileceğiniz Reklam ajansı?

Biz bi şömine mağazası sahibiyiz tanıtım videosu , instagram hesabımızı büyütmek istiyoruz var mı önerebileceğiniz reklam ajansları
  8. M

Sosyal medya hesabı büyütme

Arkadaşlar videolar keşfete düşmüyor nedeni nedir sizce 1699460315 Her türlü yolu deniyorum olmuyor
  9. M

İnstagram reklamım nasıl performans alır

Arkadaşlar reklam vermeyle ile ilgili hiçbir sıkıntım yok fakat bi sonuç elde etmiyor bence insanların tepkisini çekmiyor mesala sitemize ziyaret cekmeye calistim 20 kisi girdi bi günde ne gibi video yapabilirim şömine hakkında sayfada bunun gibi içerikler var sizce hangisini paylaşsam yardimci...
  10. M

Sosyal medya videolarım izlenmiyor

Keşfete nasıl düşerki ben instagramın kendi kendine keşfete attığına inanıyorum fakat benimkinde öyle değil ne gibi etiketler kullanabilirim instagramda takipçi kasmak icin etkileşim arttırmak icin
  11. M

İnstagram reels videomuz nasıl öne cıkar

Şirket için kısa bir video yaptım bazen goruyorum reels’te inşaat ile ilgili videoları nasıl öne çıkarıyorlar bilmiyorum etiket önerisi falan verir misiniz? 1698515459 Şömine videosu bu arada videonun amacı siteye ziyaret çekmek
  12. M

Yaptigim intromsu şey iyi mi

İntro bu şekil bir şey denedim şarkıdan biraz ümutsizim ama daha iyisini şuana kadar bulamadım birde şömine denildiğinde akıla karanlık bir şey gelir ama videodaki şarkı hic uyumlu değil bir şekilde uyarlayabilir miyim?
  13. M

Yaptığım tanıtım filmi olmuş mu?

Şimdi şöyle bir video yaptım markanın tanınması için ben buna reklamda vericem ama video bir kere olmuş mu yani bakıldığında tanıtım filmi gibi duruyor mu? Mobilden yaptım kısa zaman sonra pc alıcam oradan daha iyi şeyler yapabilir miyim? Eksikleride yazarsanız çok sevinirim 🙌
  14. M

Marka tanıtım editi nasıl yapılır

Markamızın reklamı için tanıtım editi yapmaya çalışacağım örnek nerden bulabilirim aklıma hiç gelmedi iMovie’den yapma isteği geldi aslında ama sizce?
  15. M

Yaptığım edite şarkı önerisi ve edit iyi mi?

Ek sorum olarak edit iyi mi havalı bir şey olsun istiyorum sade olsun istiyorum ona göre şarkı önerirseniz güzel olur şimdiden teşekkürler 1693298830
  16. M

Editlik şarkılar nereden bulabilirim

Burdaki şarkı mesala çok iyi geldi bana fotoğraflarıda uygun ben buna benzer şarkıları nereden indirebilirim bir site yok mu önerebileceğiniz 1693209805 Ücretsiz olursa süper olur
  17. M

Yaptığım edit iyi mi

Edit daha önce hayatımda hiç yapmadım. Bireysel bir şirketimiz var şirket için video yaptım yayınlamak istiyorum ama kararsız kaldım çok kötü gibi duruyor mobilden yaptım birde , bilgisayardan yapsam daha mı güzel olur? Ve böyle videolara nasil şarkı bulabilirim bi site vardi hatirliyorum ama...
  18. M

Capcut gibi uygulama önerisi

Capcut gibi uygulamaya kötü demek haksızlık olur ama 185 TL… başka uygulama öneriniz var mı aboneliği ucuz olsa böyle ama neredeyse aynı özellikleri sunsa
  19. M

Tiktok davet et etkinliğinden nasil para kazanilir

Arkadaşlar 40 TL kazandım da devamınıda getiricem bunu nakite çevirebiliyor muyuz yoksa sadece amazonda mi kullaniliyor
  20. M

İnstagram Oto Reels Editleyici

Az önce reelsapp diye bir şey yükledim de herşeyi paralı neredeyse ücretsiz olanlara basıyorum ordada reklamları çıkıyor (normalde cikmamasi lazim) bunun gibi oto editleyici var mı çok lazım ya
Top Bottom