Arama sonuçları: *

1. omerkok_49

sahte ptt kargo sitesi

https://kargonabak.com/sorgu site bu 14 tl para istedi kargom vardı ptt üzerinden kargo takip yazınca ilk başta çıktı 14tl istiyor ödeme yerine gelince kredi kartı bilgilerini istiyor en başta çıkınca bide tasarım olarak detaylı bakmayınca ptt sitesi gibi gözüktüğü için paylaşim dedim
  2. omerkok_49

Donanım arşivi forum reklam saçmalığı

Şu donanım arşivi foruma ne zaman girsem elbet bi yerde kadın iç çamaşırı olsun iç giyim dış giyim tarzı saçma sapan reklamlar çıkıyor bu reklamları engelleme şansım hiç yokmu yada bu reklamları abdullah abinin engelleme şansı yokmu insan içinde foruma giremez oldum cumadayken bi foruma gireyim...
  3. omerkok_49

Netflixte filmler donuyor

Hiçbirşeyde bi problem yok sadece netflixte filmi açtığım ilk 3 4 saniye aşırı bi kasma donma oluyor bide 10sn ileri sarınca aşırı kasma oluyor nasıl çözerim bunu
  4. omerkok_49

Msi afterburner çalışmıyor yada ben yapamıyorum

Msi afterburner nasıl çalışır ne yaptım çalışmadı nasıl çalıştırırım
  5. omerkok_49

Nays %50 geri ödeme netflix

Netflix alıcam nays üzerinden %kaç geri ödeme veriyor ben bulamadım biyerde %50 gibi bişey diyor ama emin olamadım
  6. omerkok_49

The walking dead site önerisi

Uzun zamandır merak ediyordum internette baktım ama site bulamadım bende sadece onu izlemek için abonelik almıştım netflixten ama abonelik bitti ve 3 bölüm kaldı sadece 3 bölüm içinde abonelik almayı düşünmüyorum Bildiğiniz site vs. Varmı izlemek için
  7. omerkok_49

Nays %20 geri ödeme vermedi

Steamdan gt5 aldım ama geri ödeme vermedi neden acaba ne yapmam lazım
  8. omerkok_49

Threads yanıtlar gözükmüyor

Uygulamada bazı yerlerde yanıtlar örneğin 10 yazarken 5 gözüküyor allta yardım al diyo basıyorum ama saçma sapan şeyler çıkıyor bi bilgisi olan varmı
  9. omerkok_49

Facebook şifremi unuttum ne yapmalıyım

Şifremi unuttum normal uygulama ile girince hiç giremiyorum zaten internetten girince isim soyisim ile girebiliyorum ama hesap üzeri herhangi bir bağlantı yok galiba başka bir yol dene seçeneğine basınca hiçbir tepki vermiyor ne yapmam lazım
Top Bottom