Arama sonuçları: *

1. C

Üyeliğimin silinmesini istiyorum.

Merhaba sayın yetkililer, Forumda çoluk çocukla uğraşmaktan sıkıldım o yüzden hesabımın süresiz kapatılmasını istiyorum. @Mehmet Yılmaz
  2. C

Youtube ye giremiyorum pc den

Merhaba dostlar, Şuan pc youtubeyi açmıyor bilgisi olan var mı? Sabah açıktı akşam giremedim.
  3. C

Alttaki video gibi video nasıl hazırlarım?

Merhaba dostlar, Böyle video nasıl hazırlarım? Kitlesi tutuyor diyorlar.
  4. C

Sizce youtube videom nasıl?

Merhaba dostlar, Düşük sistem ile bir oyun videosu çektim ama nasıl olduğuna fikrim yok. Ses konusunda sıkıntılar yaşadım mesela yağmur sesi benim sesi bastırıyor. Farklı oyun çekmemi isterseniz hangi oyun olduğunu da yazar mısınız? Videomu yorumlar mısınız? Uzun bir aradan sonra tekrar döndüm...
  5. C

Youtube arkadaşsız çekilecek roblox önerisi

Merhaba dostlar, Arkadaşım olmadığı için yalnız çekebileceğim roblox oyunu önerir misiniz? Düşük sistemim var.
  6. C

Youtube kanalımı değerlendirir misiniz?

https://www.youtube.com/channel/UCHi3zKdeSzAW-CDq_4eo0lg Benim kanal bir türlü izlenmiyor 3 senedir aynı kanaldayım. Farklı bir oyun videosu mu çeksem bilemedim ne tavsiye edersiniz? Roblox, Minecraft felan çekeceğim ama arkadaş yok.
  7. C

Düşük sistem video çekme programı önerisi

Merhaba dostlar, OBS studio hariç video çekme programı önerir misiniz? Bandicam sorun çıkarmaya başladı 0 saniyede takılı kalıyor kayıt başlamıyor. Düşük sistem için olursa sevinirim.
  8. C

Kanalımı değerlendirir misiniz?

https://www.youtube.com/channel/UCHi3zKdeSzAW-CDq_4eo0lg Şimdilik Stardew Valley çekiyorum düşük sistem pc ile. Eksiklerim neler yorumlar mısınız?
  9. C

2024 de oyun videoları tutar mı?

Merhaba arkadaşlar, 2024 de oyun videoları tutar mı? Düşük sistemim var. Tutarsa ne gibi videolar tutar?
  10. C

Youtube kanalımı değerlendirir misiniz

Merhaba arkadaşlar, Youtube kanalımı değerlendirir misiniz? Düşük sistem pc var. Roblox felan çeksem tutar mı? https://www.youtube.com/channel/UCHi3zKdeSzAW-CDq_4eo0lg
  11. C

Roblox içerik önerisi

Merhaba arkadaşlar, Roblox içerik önerisi yapar mısınız? Eğer yaparsanız minettar olurum. Düşük sistem laptopum var.
  12. C

Edit ile ses artırma nasıl yapılır?

Merhaba arkadaşlar, Edit ile ses artırma nasıl yapılır? Bandicam kullanıyorum. Video edit programı önerir misiniz??
  13. C

Youtube oyun kanalım için özel isim oluşturucu site önerisi

Merhaba arkadaşlar, Özel isim oluşturucu site önerir misiniz? Çicek isimleri olabilir. Özel isim olabilir.
  14. C

Youtube oyun kanalım için isim önerisi

Merhaba arkadaşlar, Beykaplan Oyun Boğa Pintipanda Gibi isim önerilerinizi bekliyorum. Dalga geçmeyiniz. Yada kendi ismimi kullansam olur mu?
  15. C

Youtube için kitlesi olan düşük sistem oyun önerisi

Merhaba arkadaşlar, Bu konuları araştırııyorum ama biraz yabancıyım. Forum da her oyun önerisi her videosu çekilecek oyunları araştırmaktayım ama sistemim el vermiyor. Bu sistem ile ne çekebilirim? Kitlemi büyütmem için tavsiyeleriniz benim için önemli. Ne tavsiye edebilirsiniz kitlemi büyütmem...
  16. C

Düşük sistem için videosu çekilecek oyun önerisi

Merhaba arkadaşlarım, Düşük sistemli kitlesi olan oyun önerir misiniz? Youtube için videosunu çekeceğim. Simulator olabilir yada indie olabilir. Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB
  17. C

Stardew valley çeksem izlenir mi?

Merhaba arkadaşlar, Stardew valley çeksem izlenir mi? Düşük sistemli pc var. Oyun Boğa diye kanal izleniyor ben izlenir miyim?
  18. C

2024 de hala oyun videoları tutar mı?

Merhaba arkadaşlarım, 2024 de oyun videoları tutar mı? Düşük sistemim var. Ve eğer tutarsa ne gibi yol izlenmeli?
  19. C

Düşük sistem için oyun videosu çekmek için program önerisi

Merhaba arkadaşlar, Düşük sistem için oyun videosu çekme programı önerir misiniz? Ücretsiz olursa iyi olur.
  20. C

Resimleri cartoon yapmak için site önerisi

Merhaba arkadaşlar, Resimlerimi cartoon yapmak için site biliyor musunuz? Ücretsiz olursa iyi olur.
Top Bottom