Arama sonuçları: *

1. stizzy

Youtube Kanalımı Yorumlar Mısınız?

Dostlar kanalımı hep arkadaşlarıma yorumlattırdım ve farklı kişilerin yorumlarını merak ettim ve bu konuyu açma kararı aldım. En son videomu ayrıca yorumlarsanız sevinirim. Kanal linki.
  2. stizzy

Youtube Video Editör Nasıl Olabilirim

Dostlar 2018den beri kendi Youtube kanalıma içerik üretiyorum. Haziranda sınava girdim ve üni için harçlık biriktirmek istiyorum ama bir türlü iş bulamıyorum. UpWorkde yeni olduğum için kabul etmiyorlar galiba, Fiverr hoşuma gitmedi ve kuzenim çok dolandırıcı olduğunu vs söyledi, kariyer.netten...
  3. stizzy

-18 twitch donate/sub olayı

Merhaba dostlar, ben twitchte yayınlar açıyorum, şuan kanalım küçük ama aklıma iştirak olayları geldi, 18 yaşından küçük olduğum için banka hesabım falan yok, az bir şey araştırdım ve iştirak'a kaydolurken iban vs istiyor, bu olay nasıl olacak babamdan izin alıp onun ibanını vimı kullanacağım?
  4. stizzy

Obs Ve VoiceMeeter Banana

Merhaba dostlar, ben hergün yayın yapmaya çalışıyorum ve çoğu yayında oyunun sesi senin sesini bastırıyor vs yazıyorlar, obs'yi iyi derecede bilen arkadaşlar yazabilir mi?
  5. stizzy

obs yayına az ses gidiyor

merhaba ben twitch de yayın yapıyorum ama benim sesime nazaran discordun ve oyunun sesi az geliyor, masaüstü sesini en sona çektim, filtreden kazanç eklryip 15db yaptım ama hala aynı, banana voice meter yükleyip oradan discord sesini açsam olur mu(yayına gider mi)
Top Bottom