Arama sonuçları: *

1. xkingfishtrx

Call of Duty Vanguard Alınır mı?

Steam indirimden Call of Duty Vanguard alınır mı ? Yoksa başka bir oyun önerisi olan var mı
  2. xkingfishtrx

Steam kış indirimleri

Merhabalar herkese.Steam kış indirimlerinde alınabilecek FPS-Spor ve Hayatta Kalma oyunları önerisi olan var mı?
  3. xkingfishtrx

Steam Mafia Trilogy?

Merhaba. Steam indirimde Mafia trilogy alsam sadece oyunlar mı geliyor yoksa yanında DLC paketleri de geliyor mu?
  4. xkingfishtrx

FC 25 STEAM İNDİRİM ?

Agalar Steam indirimlerinde FC 25 yüzde kaçlık indirime girer?Almayı düşünüyorum da.
  5. xkingfishtrx

Dragon Age Inguisition alırken hata

Epic Games'in ücretsiz verdiği Dragon Age ınguisition'ı alırken bu içerik şu anda platformunda veya bölgende mevcut değil. Diye bir hata verdi. Nedir bunun problemi arkadaşlar?
  6. xkingfishtrx

Steam cüzdan kodu alamıyorum

Perdigital'den Steam cüzdan kodu almak istedim fakat alamadım neden?
  7. xkingfishtrx

Arma 3 r6 siege ve ready or not alınır mı

Agalar belirttiğim oyunlar alınır mı? Keyifli midir? Güncel online aktifliği bakımından nasıldır?
  8. xkingfishtrx

Bf 2042 indirimde alınır mı

Agalar indirimde bf 2042 alınır mı?Nasıl sizce güncel hali oynanabilir mı?
  9. xkingfishtrx

Call of duty mw 2019

Battle.Net'ten call of duty mw 2019 indirdim telefon numarası kayıt etmemi istiyor?Kayıt etmek gerekli mi illa giriş için?
  10. xkingfishtrx

Steam mw 2 warzone 2.0

Arkadaşlar bu steamdaki mw warzone 2.0 kurdum.Köşede free trial falan yazıyor.Bu oyunu deniyor muyuz illa satın mı almak gerekli veya satın almadan da oynayabiliyor muyuz?
  11. xkingfishtrx

Battle.net alışveriş

Battle.Netten iki tane oyun aldım.Kart hareketlerini inceledim ve 1 tl kesinti yapılmış.Sanırım kur çevirmesinden dolayı diye düşünüyorum.Herhangi bir sorun yaşar mıyım?Kartı kaydetmedim bu arada
  12. xkingfishtrx

Battle.Net oyun satın alma

Battle.Netten black ops cold war ve mw 2019 almayı düşünüyorum.Battle netin ödeme kısmı nasıl işliyor yardımcı olabilir misiniz?
  13. xkingfishtrx

Battle.Net indirmleri

Battle netten call of duty black ops cold war ve mw 2019 alınır mı sizce?Bide site güvenilir değil mi?
Geri