Arma 3 r6 siege ve ready or not alınır mı

Reaksiyon skoru
30
Agalar belirttiğim oyunlar alınır mı? Keyifli midir? Güncel online aktifliği bakımından nasıldır?

Arma 3 optimizasyon sıkıntısı var ama rp ve askeri oyunları seviyorsanız alınır ya da arma 3 yerine internetten squad alabilirsiniz bu oyunlar yerine squad tavsiye ederim

Ready or Not sanırım sadece PVE odaklı, ben olsam almazdım.
Arma 3'de çok eskidi, oynayan varsa bilmiyorum.
R6 olabilir CS/Valo oynayıp sıkıldıysan, yenilik istiyorsan.

Ready Or Not tek başına oynayacaksan alma kankam gerekmez verdiğin paraya, üstelik hadi online girdin diyelim baya saçma sapan insanlar geliyor hiç keyfi kalmıyor oyunun. Arkadaşlarınla en fazla oynarsan sarar ama bir süreden sonra hep aynı şeyler olacağı için sıkmaya başlıyor, bu tarz swat oyunları oynadım ready or not hepsine göre grafik vs. açısından iyi olabilir ama cidden aynı şeyler yaşanınca sıkmaya başlıyor. Üstelik karakterin fazla mermisi yok böyle seri oyunlardan buna geçince ister istemez durgunlaşıyorsun, abd polisi gibi hep kurallı rp şeklinde gitmek beni bunaltıyor şahsen.

Ready or not yerine zero hour öneririm daha ucuz ve aynı mantık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

R6 zor biraz
Arma 3 yerine de squad veya insurgency sandstorm öneririm

Ready Or Not tek başına oynayacaksan alma kankam gerekmez verdiğin paraya, üstelik hadi online girdin diyelim baya saçma sapan insanlar geliyor hiç keyfi kalmıyor oyunun. Arkadaşlarınla en fazla oynarsan sarar ama bir süreden sonra hep aynı şeyler olacağı için sıkmaya başlıyor, bu tarz swat oyunları oynadım ready or not hepsine göre grafik vs. açısından iyi olabilir ama cidden aynı şeyler yaşanınca sıkmaya başlıyor. Üstelik karakterin fazla mermisi yok böyle seri oyunlardan buna geçince ister istemez durgunlaşıyorsun, abd polisi gibi hep kurallı rp şeklinde gitmek beni bunaltıyor şahsen.
R6 siege nasıl peki knk

R6 alıcaksan deluxeli falan alman lazım oynadığın operatörler bi süre sonra çok sıkıyor yeni operatör açmakta eziyet hele ki 25k lık olanları. Ya da sadece beni sıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,416
Üyeler
192,334
Son üye
CasEmir0
Geri