Tamam sen haklısın en çok sen biliyorsun en azından gidip yapay zekayla tartış bu konuları ordan bişeyler öğrenirsin kimse sana 9700x 7800x3d yi l3 önbellek...
Pcde sadece Baldurs gate oynayacaksan 2 tane 3d cache oyunu alıp koyman daha iyi olduğunu kanıtlamıyor. Cs valo da bile fark %10'u geçmiyor. Dümdüz expo...
Yazdıkların çok komik ciddiye alamadım maalesef. Alacak arkadaşlar forumda yazılanlara değil, işin özünü öğrenip alabilirsiniz. 1-2 kişi şunu yazmış almayım...
Ya dostum ne teknik bilgisi? git önce ccd nedir, silikon kalitesi nedir onu öğren. Yazdıklarına bak bir de utanmadan teknik bilgi falan diyorsun, daha...
Bak şimdi dostum arkadaşın bir şeyden anlamadığını şuradan çıkarabilirsin.
1. silikon kalitesi ve tekli çekirdek performansı ne alaka? arkadaş muhtemelen...
Aynen kanka çöp ram :kekw:
Bak 6400mhz ramlerle dahi ki muhtemelen bu ramlerin de gecikme değeri ya 30 yada 32 dir gamer nexus 6400 CL46 ram kullanacak...
Web stokları da bitti 0 diye hata veriyor ödeme adımında
1776700013
Siteyi çökerten botlar belki yüzlerce bot spamlıyor satın alıp stokları toplamak için...
sepete gidip alışverişi tamamlayamıyorum öyle bir çökertme var sitede, ne diyeyim artık, hakkım geçiyorsa helal etmiyorum, iyi niyetle şurada alışveriş...