Arama sonuçları: *

1. tayfn35

Steam'de pazar bölümüne giriş yapamıyorum?

Steam genelindemi sorun var yoksa sadece bendemi.
  2. tayfn35

Steam'de Rainbow Six siege oyununa 48 Adet başarım eklendi!

Başarımların çoğu kolay. Ben 1600 saatten fazla oynadım hepsi geldi direk. Oyuna girmeniz daha önce oynadıysanız yaptığınız başarımları almanıza yetiyor. https://store.steampowered.com/app/359550/Tom_Clancys_Rainbow_Six_Siege_X/
  3. tayfn35

Steamde hediye oyun veren kişi iade edebilirmi?

Bana arkadaşımdan bir oyun hediye geldi Escape from tarkov diye. O istese bana hediye verdiği oyunu iade edip benden alabilirmi beyler.
  4. tayfn35

En yakın Steam indirim dönemi

Sorum Başlıktaki.
  5. tayfn35

Güvenilir steam oyun keyleri varmı?

Güvenilir hesabıma uygun fiyata oyun keyi alabilirmiyim sizce? Yıllardır direk alıyorum biraz heyecan olsun istiyorum.
  6. tayfn35

Steam yaz indiriminden neler almayı düşünüyorsunuz?

Meraktan açılmış bir konu
  7. tayfn35

Steam next fest saat kaçta?

Saat 19:00 ama hala başlamadı 8 demi başlayacak
  8. tayfn35

Steam next fast 9 haziran indirimi

Bu etkinlikte indirimler olucakmı bilginiz varmı?
  9. tayfn35

Epic games mega indirim saat kaçta?

15 mayıs saat kaçta başlayacak indirim bilginiz varmi
  10. tayfn35

Epic Games kötü arayüz...

Tabi ki steam gibi olmasi hemen beklenemez. Ama ucuz etin yahnisi misali cidden çok kötü bir arayüzü var daha profil bile kişiselleştirilemiyor en azından kapak fotoğrafı isim profil sergileme gibi ufak ozellikler koysalar bile tamamım. Siz neler düşünüyorsunuz?
  11. tayfn35

Steam guard 15 gün bekletme!

Haftalık droptan gelen kasalarımi vs her şeye 15 gün süre koyuyor o süre bitiyor sonra koyduğum şeylere de 15 gün süre koyuyor artık bıktım gerçekten
  12. tayfn35

Epic games kol bağlanmama sorunu.

Xbox kolum epic games uzerinden actigim oyunlarda çalışmıyor. Steam üzerinden launcheri başlatmayı denedim ama yinede başka yolu varmı lütfen yardımcı olun
  13. tayfn35

Epic games en yakın indirim ne zaman?

Steam bahar indirimlerinden sonra epic games in en yakın indirimi ne zaman bilgisi olan varmı
  14. tayfn35

Steam guard yüzünden 15 gün boyunca cs2 skinlerimi satamıyorum.

Şuanda bu steam bahar indirimlerinde cs2 deki bazı kasalarımı ve skinlerimi satmak istiyorum ama steam guard denen şey yüzünden 15 gün bekletiyor bunun çözümü varmi lütfen yardım edin
Geri