Arama sonuçları: *

1. UzunKing

1 Yıllık Xbox Gamepass'e sahibim fakat uygulamada süreniz yakında dolacak diyor

Gördüğünüz gibi en üstteki fotoda aboneliğim yakında bitecek uyarısı alıyorum fakat microsoftun sitesine girdiğimde seneye biteceği yazıyor. Sizce niye böyle ve bu bir sorun yaratır mı?
  2. UzunKing

EA App'te xbox hesabımı ea'e bağlayamıyorum

Şu an EA hesabımda yanlış xbox hesabı bağlı. Bunu kaldırdım fakat tekrar başka hesapla eşleştiremiyorum. Ömür boyunca sadece 1 tane hesapla bağlanılabiliyormuş fakat ea desteğe yazınca hallediyorlarmış. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ve birde ea desteğe nerden ulaşabilirim?
  3. UzunKing

Steam sepet kaydetme özelliği nasıl oluyordu?

Steamde sepetimizdeki ürünü zam gelse bile zamsız haliyle alabiliyorduk. Önce sanırsam alışverişin hata vermesi sağlıyorduk onun gibi bir şeydi. Anlatacak var mı?
  4. UzunKing

Google play store fiyat birimi nasıl değiştirilir?

Fiyatlar dolar şeklinde bunu nasıl TL ye çevirebilirim?
  5. UzunKing

steam hesabımı ne zaman açtığımı nasıl görürüm?

sorum yukarda yazılıdır.
  6. UzunKing

Steame papara mı bağladım steam 3 tl çekti kartımdan

Arkadaşlar papara kartımı bağladım steame sonra mesaj geldi 3 tl çekti steam diye falan. Niye çekti anlamadım?
  7. UzunKing

Uplay oyun iade etme

Arkadaşlar uplayden nasıl oyun iade edilir bilen var mı?
  8. UzunKing

Playstore dan DiRT 5 aldım etkinleştirince yanında (RU-CIS) yazıyordu

Arkadaşlar ben daha demin DiRT 5 aldım. Keyi kopyaladım steame geldim yapıştırdım ve şöyle yazıyordu. Şu ürünü kütüphanenize eklemek üzeresiniz gibi bir şey yazıyordu, yanında ise 'DiRT 5 (RU-CIS) gibi bir şey yazıyordu RU-CIS ne demek oluyor?
  9. UzunKing

Origin oyunum çalışmıyor

Playe basıyorum açılmıyor, oyunun dosyalarını verify yaptım açılmıyor. Napabilirim? EKLEME: Oyunum açıldı ama bazen niyeyse açmamazlık yapıyor nedeni nedir sizce?
  10. UzunKing

Gamesatis tan 25 tl 3 oyun alan var mı?

Kartta 25 tl var almayı düşünüyorum da merak ettim alan var mı diye?
  11. UzunKing

Tüm paramı steame atmak mantıklı mı?

bi ara steame 30 tl mi atmıştım, şimdi de kartta 25 tl var. 20 tl atmak mantıklı olur mu? Şu an hala 30 tl var bu arada.
  12. UzunKing

Steam indirimi ne zaman?

Biliyorum şu anda steam indirimi mevcut ama yayımcıların kendi indirimleri onlar. Ben genel steam indirimini soruyorum. Mayısta olacaktı ama kaç mayıs söylerseniz sevinirim :)
  13. UzunKing

Playstore 'Bu oyun için alışveriş limitinizi aştınız.' hatası

PES 2021 alacağım hep böyle bir hata çıkıyor karşıma
  14. UzunKing

Ucuza key satan eneba sitesi alışveriş deneyimim

G2A yı çoğu kişi biliyordur, onun gibi bir site olan enebadan bugün bir alışveriş yaptım ve size güvenilir olup olmadığını anlatmak için bu konuyu açıyorum. Öncelikle siteden bahsedeceksek, site gittigidiyor gibi bir site, oyunu eneba değil satıcılar satıyor. Nasıl gittigidiyorda da satıcılar...
  15. UzunKing

Steam Cüzdan Kodu nu nerde satabilirim?

Elimde 20 TL lik cüzdan kodu var ve karta atmak istiyorum paramı. Nerde satabilirim kodu?
  16. UzunKing

G2A, eneba gibi fazladan para alıyor mu?

Eneba da oyun alınca fazladan para alıyor ya, bu g2a da da öyle mi?
  17. UzunKing

EA Play im bittikten sonra, EA Play deki oyunlar hala originimde duruyor ve silemiyorum

https://prnt.sc/1088wus Arkadaşlar böyle oldu napabilirim? EA Play im bitti ama oyunlar hala origin kütüphanesinde duruyor ve silemiyorum
  18. UzunKing

Play Store dan kredi kartı ile alışveriş yapacağım fakat wirecard diye bir şey çıkıyor

Bu wirecard ne oluyor anlamadım bir türlü, visa kartım var alışveriş yapacağım ama alamıyorum
  19. UzunKing

Play store dan oyun alırken sorun yaşıyorum.

MGS 5 Ground Zeros alacağım tüm bilgilerimle kaydoldum oyunu faturama yansıtarak almak istiyorum Türk Telekom kullanıcısıyım fakat bir türlü alamıyorum. Almak için şifremi giriyorum fakat yanlış sayıp alamıyorum https://prnt.sc/103zf7n
Geri