EA App'te xbox hesabımı ea'e bağlayamıyorum

UzunKing

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,038
Şu an EA hesabımda yanlış xbox hesabı bağlı. Bunu kaldırdım fakat tekrar başka hesapla eşleştiremiyorum. Ömür boyunca sadece 1 tane hesapla bağlanılabiliyormuş fakat ea desteğe yazınca hallediyorlarmış. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ve birde ea desteğe nerden ulaşabilirim?
1687965617801.png

Ekler

• 1687965575514.png
    1687965575514.png
    34 KB · Hit: 28
Önceden xbox hesabını başka bir ea hesabına bağlamışsın xbox hesap ayarlarında herhalde bağlı uygulamalar diye bir şey olması lazım oradan kapatabilirsin yanlış biliyorsam da xboxa ticket falan at hesabım bir ea hesabına bağlı diye düzeltirler en kötü ihtimal

EA hesabınızla ilgili bir sorun yaşıyorsanız, EA Desteği ile iletişime geçmeniz en iyi seçenektir. EA Desteği, hesap sorunları, teknik sorunlar, oyunla ilgili sorunlar ve diğer konularda size yardımcı olabilir.

EA Desteği'ne ulaşmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. EA'nın resmi web sitesine (www.ea.com) gidin.
  2. Sayfanın alt kısmında "Destek" veya "Müşteri Desteği" gibi bir bağlantı bulunur.
  3. Bu bağlantıya tıklayarak EA Desteği sayfasına yönlendirileceksiniz.
  4. Destek sayfasında, sorununuzun kategorisini seçin (örneğin, Hesap Sorunları, Teknik Sorunlar, Oyunla İlgili Sorunlar vb.).
  5. Ardından, iletişim seçeneklerinden birini seçin. Genellikle canlı sohbet, e-posta veya telefon ile iletişim kurma seçenekleri bulunur.
EA Desteği ile iletişime geçtiğinizde, sorununuzu ayrıntılı bir şekilde açıklayın ve hesabınızı yeni bir Xbox hesabıyla eşleştirmek istediğinizi belirtin. EA Desteği size gereken yardımı sağlayacak ve sorununuzu çözmek için gerekli adımları atacaktır.

Unutmayın ki, EA'nın politikaları ve süreçleri zaman zaman değişebilir. Bu nedenle, en doğru ve güncel bilgilere EA Desteği'nden ulaşmanız önemlidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,998
Üyeler
194,776
Son üye
06cihann06
Geri