Arama sonuçları: *

1. Ö.F.Ö

İddia: Epic Games'in yeni gizemli oyunu 2K Marvels Midnight Suns olacak!

Bundan önce ki 3 oyunu da doğru tahmin eden bir kaynak, bu seferde 4. oyunun "2K Marvels Midnight Suns" olacağını iddia etti. Eğer oyunu almayı düşünüyorsanız 6 Haziran'ı bekleyin derim. 8 saatlik gameplay videosu. Atlaya zıplaya bakın.
  2. Ö.F.Ö

Epic Games, 3. Gizemli Oyunun İpucu Videosunu Yayımladı.

Çıkan iddialara göre 3. oyun Chivalry 2 olacak. Sizin tahminleriniz neler?
  3. Ö.F.Ö

Epic Games'in 2. Gizemli Oyunu Farming Simulator 22 Oldu!🔥

Farming Simulator olduğu bariz anlaşılıyor fakat geçen ki ipucu videosunda da millet kesin olarak 2 oyun söylemişti ama hiçbiri tutmamıştı. Sizlerin tahminleri neler? 2. Gizemli Oyun Farming Simulator 22 Oldu!🔥(Oyunu saat 18:00'da kütüphanenize ekleyebileceksiniz.)
  4. Ö.F.Ö

Epic Games'in verdiği gizemli (ücretsiz) oyunu alabilen var mı?

Ben tıklayınca böyle diyor. Sizde de durumlar aynı mı?
  5. Ö.F.Ö

Epic Games'ten bedava 1 Aylık Discord Nitro

Teklif 13 Haziran 2024 TSİ 18:00'a kadar geçerli. Ana sayfanızda ki Öne Çıkan Hediyeler baloncuğuna tıklayın. Açılan sayfada biraz aşşağıya inin, Discord Nitro baloncuğuna tıklayın. Daha sonra Genel Bakış ve Eklentilerin yanında bulunan 1 Aylık Discord Nitro sekmesine girerek nasıl...
  6. Ö.F.Ö

Epic Games'in vereceği gizemli oyun Dragon Age: Inquisition GOTY oldu.

Benim tahminim NFS: Unbound. 16 Mayıs 18:00'da verilecek gizemli oyuna dair ipucu videosu, dün 18:00 da yayınlandı. Gizemli Oyun, Dragon Age: Inquisition GOTY oldu.
  7. Ö.F.Ö

Steam hakkında bi tık acilinden yardım

Şimdi benim hesabımda olan bütün oyunlar kardeşimin hesabında da gözüküyor ve altında da şu kişinin kütüphanesinden diyip benim hesabı gösteriyor buraya kadar bir sorun yok. Sorun şu ki sadece Pro Soccer Online'da satın al butonu çıkıyor bu sizlerde de böyle mi, düzelir mi? yoksa satın alıcam.
  8. Ö.F.Ö

Steam dolar kuru hakkında yardım

Steam dolara geçtikten sonra ilk defa oyun alıcam, kuru neye göre hesaplıyor? alacağım banka kartımın banka kuruna göre mi? google'da ki kura göre mi? neye göre hesaplıyor?
  9. Ö.F.Ö

Steam düşük indirme hızı

Daha düne kadar 10 ile indiriyordum bugün max 2 ye kadar çıkıyor, Bannerlord ve PUBG indiriyorum. PC yi yeniden başlattım, önbelleği temizledim. Arkada başka bi şey mi iniyor acaba? ona nasıl bakıyoruz? (epic veya xbox/microsoft store da bir indirme yok)
  10. Ö.F.Ö

🔥Epic Games'in ücretsiz dağıtacağı oyunları tahmin ediyoruz.🔥

İlk oyun bugün (13/12/2023) verilecek hangi oyunu verir sizce? konusu açıldıysa, bu konuyu raporlayın.
  11. Ö.F.Ö

Epic games ödeme kabul etmiyor

indirimler biticek şimd, klavyede tuş olmadan yazıyıyorum n,ye kabul etmiyor 1701182552 kuponu başka bir siparişte kullanıldı diyor 1701182570 1701182610 daha 2-3 hafta önce ac odyssey ile valhalla aldım aynı yöntemle bu sefer böyle diyor
  12. Ö.F.Ö

EPIC GAMES ALEV ALDI🔥 1.000.000 TL'lik OYUN!!

BİR DARBE DE EPIC GAMES'TEN! Daha önce yanlışlıkla ücretsiz ön satışa konulan Suicide Squad: Kill The Justice League şuan 999.999 TL'den ön satışta! Bu zamana kadar verdikleri beleş oyunların intikamını almaya çalışıyorlar sanırım 😃
  13. Ö.F.Ö

Ubisoft Connect Bağlantı Koptu hatası alıyorum.

Nasıl düzelteceğim?
  14. Ö.F.Ö

Xbox Game Pass hakkında birkaç sorum var. (Minecraft, Rainbow Six Siege)

1. Soru: Minecraft almayı düşünüyorum, minecraftı alırsam 1 aylık game pass üyeliği veriyorlar mı? 2. Soru: Zamanında game pass almıştım Rainbow'da yaklaşık 10-20 tane operatör vermişti. Araştırdığımda operatörlerin kalıcı verildiğini söylemişlerdi ama game pass üyeliğim bitince tüm verdiği...
  15. Ö.F.Ö

Steam Disk Kullanımı Aşırı Düşük.

Steam'de disk kullanımı aşırı düşük. Bir ara 500 lere kadar çıktı fakat yavaş yavaş 5 lere kadar düştü normalde 2 dakikalık olan işi 2 saatte yapıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
  16. Ö.F.Ö

Wallpaper Engine indirime girer mi? Daha önce girdi mi?

Wallpaper Engine alacağım ama indirimli fiyattan almak istiyorum uzun zamandır bekliyorum ama indirim girmedi. Sizce indirim gelir mi? daha önce hiç indirim geldi mi? olmadı 40 TL'den alacağım.
  17. Ö.F.Ö

Steam Uzaktan İndirme Hakkında

Arkadaşlar şimdi Asetto aldım, evde değilim uzaktan indirmeyi denemek istedim. Ben gidene kadar insin istedim. Şimdi bu indirme de internet benim mobil verimden mi gidiyor yoksa evdeki Wi-Fi den mi İnternet gidiyor. 1670849643 yaw mobilden konu açmak ne zor, konuyu açana kadar oyun indi zaten :d
  18. Ö.F.Ö

(ÇÖZÜLDÜ) Ubisoft oyunlarına giremiyorum

Sabahtan beri sorunsuz Assassin's Creed: Origins oynuyordum. Masaüstüne çık dedim ilk başta bulut eşitlenemedi falan dedi. Sonra Ubisofta girdim oyunlarda sadece Assassin's Creed: Origins gözüküyordu oka bastığımda sadece gizle ve kaldır seçenekleri gözüküyor. Masaüstü kısayolundan R6S'e girmek...
  19. Ö.F.Ö

Steam Rozet Olayı Nedir?

Elimde 21 tane rozet/kart var. Bunların herhangi bir olayı var mıdır? eğer yoksa hepsini satmayı düşünüyorum. Sattığım rozeti, tekrar oyunu oynayarak kazanabilir miyim?
Top Bottom