Arama sonuçları: *

1. Z

YURTDIŞINDAN ÜRÜN ALIP SATMA (SANAL GİYİM DÜKKANI)

Arkadaşlar selamlar yurtdışından ürün alıp satmak istiyorum nereden alabilirim bilmiyorum. Underground streetwear tarzı pek bilinmeyen belirli bi kesime hitap eden şeyler üzerine satış yapmak istiyorum. Nereden alabilirim bilen var mı? (Ön sipariş ile birlikte ne kadar siparş gelirse ona...
  2. Z

YURTDIŞINDAN TR’YE KIYAFET SOKMAK?

Nereden alınır nasıl alınır pek bilmiyorum ama nike ralph lauren markalarının replikalarını türkiyede nereden alabilirim?
  3. Z

CHROME HEARTS GÖZLÜK NEREDEN ALABİLİRİM GÜVENİLİR

Selamlar konudan bayağı bi bağımsız chrome hearts gözlük arıyorum. Belki bilen eden bu tarz giyinen birileri vardır aramızda.
  4. Z

ORİJİNAL VANS AYAKKABI NEREDEN ALINIR?

Merhabalar orijinal VANS arıyorum siyah beyaz model 42 numara bir sürü satan yer gördüm ama neresi orijinal bilmiyorum. Orijinal ve uygun fiyat bilen var ise söyleyebilir mi. Bir de sizce bu model mi yoksa "knu skool pofuduk" model mi.
  5. Z

ORİJİNAL UYGUN FİYATLI AİR FORCE NEREDEN ALINIR?

Air force alıcam ama uygun fiyata satıcı biliyor musunuz?
  6. Z

KALİTELİ REPLİKA / UYGUN ORİJİNAL NİKE AYAKKABI NEREDEN ALIRIM?

Arkadaşlar merhaba şuan orijinaller 5000₺ civarında. Kaliteli satan sayfa biliyor iseniz oradan alıcam. Veya orijinal ama uygun fiyattan satan sayfa biliyor iseniz. Rahatlığı ve görüntüsü önemli. Hatta replika almak yerine direkt orijinal alırım aralarındaki fiyat farkına bağlı olarak. Alan...
Geri