Arama sonuçları: *

1. Clyde

Servispoint Nasıldır?

Arkadaşlar merhaba. MSI MPG B650 CARBON anakartımda çözemediğim bir sorun olduğu için garantiye gönderdim. Daha önce geçmişi olan servise parçasını göndermiş olan arkadaşlarım varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi? Not: İşlemciyi görmüyordu anakart Debug ışığı yanıyor ve işlemci ısınıyordu.
  2. Clyde

Anakart Kutusu Penta'dan Geldi

Hepsiburada'dan Sepetist adlı satıcıdan MSI B650 Carbon anakart satın aldım. Penta kutusu ile geldi. Statik poşetin üstünde ki bant sağlamdı kutudan çıkardım portların üstünde ki jelatinin yarısı söküktü yapışmamıştı. Anakarta baktım bir sorun göremedim vida kısımları da temizdi. Başka birisi...
  3. Clyde

Yardım MSI B650 CARBON Nasıldır?

Bugün Ryzen 9 7900X için MSI B650 Carbon satın aldım. X serisi kartlara baktım bu fiyata Asus Prime ve MSI Pro, Tomahawk X670 kartlar vardı. Benim için PCIe 5.0 çok önemli bir detay değil. Daha iyi soğutma daha çok USB Portu ve VRM Faz oranının daha yüksek olmasından bu kartı tercih ettim...
  4. Clyde

Çözüldü✓ MSI B650 Tomahawk mı B650 Aorus Elite AX mi?

Bu iki anakart arasında kaldım. Ryzen 9 7900X ya da Ryzen 7 7700X takacağım. Tomahawk 3 tane SSD yuvası var Gen4 hepsi bir slotta soğutucu blok yok. Aorus'ta 1xGen5 2xGen4 yuva var ileriye dönük olarak da kullanabilirim diyorum.
  5. Clyde

Yardım R7 7700X veya R9 7900X İçin Anakart Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Render için sistem sistem topluyorum tabi sadece render değil oyun oynamak için de. Aklıma işlemci alabilirsem R9 7900X alamazsam R7 7700X var. Uzun süredir anakart arayışındayım fiyatlar zamlandı 5.600TL anakart 7000 TL oldu. Aklıma MSI MAG B650 TOMAHAWK Wi-Fi modeli vardı...
  6. Clyde

Çözüldü✓ BIOS GÜNCELLERKEN ELEKTRİKLER GİTTİ

B550M Pro anakartının BIOS güncelleştirmesini yapıyordum. %80 civarlarına geldi ve elektrikler gitti. Daha elektrikler yok açamıyorum bilgisayarı. İşim bilgisayar üzerinden ben bu bilgisayarı açamazsam kullanamazsam işimden olurum. Elektriği veren firma Toroslar ben bu firmayı şikayet etsem...
Top Bottom