Arama sonuçları: *

1. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Anakart tamiri için istanbulda güvenilir bir firma var mı?

elimde tuf gaming b450 var. 1 yıl önce anakartımı kendi salaklığım yüzünden bozmuştum. şimdi tamir ettirmek istiyorum, anakartı incelediğimde bir kaç lehim yerinden çıkmış gözle görülüyor. bunları tamir ettirebileceğim güvenilir bir yer var mı istanbulda? tamir ücretleri genel olarak ne kadar...
  2. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım ( FIFA 23 )Rog Strix B550-F SECURE BOOT nasıl aktif edilir ?

Win 11 yüklediğimden beri sürekli güvenli önyükleme hatası veriyor biri şunun nasıl açıldığını söyleyebilirim o kadar konu okudum ama olmadı :)
  3. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Anakarta bulunan 2 adet sata portu çalışmıyor

Yeni anakartım olan rog b550 Anakartın sata portları yan yana. 3 tane altta 3 üstte. en baştaki 1 ve onun altındaki sata portu çalışmıyor. bunu Bios ile ayarlayabilirmiyiz? Yoksa iadeyemi yollayayım. elimde başka anakart yok bilgisayarsız kalcam. Kart elime buğün ulaştı .Değişim talep etsem...
  4. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

2023 yılında hala b550 anakart alınır mı ?

R7 3700x ile kullanacağım ileride işlemci yükseltmek istiyorum b550 hala alınır mı?
  5. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Bios yüklemesi için anakartı garantiye yollayacağım kaç gün sürer

Asus anakartı bios yüklemesi için garantiye yollayacağım
  6. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Bilgisayarım açılmıyor Bakar mısınız?

Win11 yükledim fifa oynayayım dedim güvenli önyükleme etkinleştirilemedi hatası verdi.bende araştırdım ve biostan açmayı denedim yeniden başlattım ama PC açılmadı.işlemci ve kasa fanları dönüyor ama görüntü gelmiyor. Bios pili , ram herşeyi denedim öneriniz var mı?
Top Bottom