Arama sonuçları: *

1. n7cati

Çözüldü✓ Asus Anakart Boot Device Tuşu Hangisi?

Bir tane pc'ye format atıcaz anakart asus , pc açılırken f8'e basınca mı yoksa escyemi basınca boot device kısmına giriyordu bilen varmı? Bu kısım :
  2. n7cati

Çözüldü✓ Asus B550M-K Secure Boot Kapatamıyorum

Arkadaşımın pcsinde secure boot kapatmamız lazım , anakartı başlıktaki anakart. Keyleri silmemize rağmen secure boost kapanmıyor ve ayar setup olarak kalıyor. Youtube üzerinden 10'dan fazla video izledim fakat hiçbirisi işe yaramadı. Bilen varsa yardımcı olabilir mi adım adım?
  3. n7cati

Çözüldü✓ USB Device Over Current Status Detected Hatası

Selamlar , dosya çıkartmak için yazıcıyı pcye bağladım fakat bir kaç hata verdi çok fazla güç yüklendi vs gibi , bende pcyi yeniden başlattım fakat açılmadı 1 hafta öncede aynısı olmuştu fakat açılmıştı şuanda pcyi açamıyorum alttaki ekran geliyor ve 15 sn sonra kapanıyor , sanırım usbler ile...
  4. n7cati

Anakart Ses Yongaları

Selam arkadaşlar şuan sistemimde a520-m-a var ben yükseltme yapmadan almıştım hazır sistem olarak, yükseltmede b550m-e vardı bunların arasında ses yongası yani ses farkı varmı ? Özelliklerinde Realtek 887-897 yazıyor ikisindede ama emin olamadım birde dipses yaşıyorum ama anakart ile alakalımı...
  5. n7cati

R5 5600x , 3060 Ti + A520M-A

A520M-A , R5 5600X + 3060 Ti olan bir sistemi kaç yıl götürür sizce? Değiştir vs yazmayın sistemi yeni aldım Elime ulaştı , şuanlık yeterli olduğu için ve OC Yapmayacağım için bana yeterli olacağını düşündüm.
  6. n7cati

Çözüldü✓ Bu Işık Sadece Görsel Amaçlımı?

Anakarttaki bu ışık sadece görsel amaçlımı duruyor yoksa bir şey ifade ediyormu ? Pc açıkken ve kapalıyken hep yanıyor . Anakart ; A520M-A
  7. n7cati

Çözüldü✓ Asus Anakart Biosa giremiyorum?

Pcnin tuşuna basıyorum ne bios ekranı ne bir şey geliyor tak diye açılıyor nasıl biosa girebilirim yükleme ekranı bile gelmeden w10 şifre ekranına atıyor
  8. n7cati

A520-M-A Ssdnin Tam Performansını Verirmi?

Yeni sistem almıştım hazır olarak içinde a520m-a anakart ve içinde kingston 1 tb 3500 okuma 2100 yazma olan ssd var . Bu hızların tamamını alabilir miyim yada ne kadarlık kısmını alabilirim? 1670434795 Ssd ...
  9. n7cati

Çözüldü✓ A520M-A İle 3060 Ti Uyumu

Performans düşüşü yaşar mıyım yoksa bu anakart 3060Ti’in tam performansını verirmi ?
  10. n7cati

A520-M Vs B550M-E Çok Fark Varmıdır?

Dün Bir Hazır Sistem Aldım Fakat Anakartı yükseltmedim yeterli olur diye a520-M-A ile aldım , 1200 tl ekleyip B550M-E alabiliyordum aslında bütçemde vardı ama çok aşırıya kaçmak istemedim , b550m ile arasında aşırı bir fark varmı sizce şuan biraz pişman oldum ama iptalde edemiyorum çünkü sistem...
  11. n7cati

Hangi Anakartı tercih etmeliyim aralarında 350 tl var , 450m pro daha ucuz

ASUS PRIME B550M-K 4600MHz(OC) DDR4 ASUS TUF B450M-PRO GAMING 4400MHz(OC)
Top Bottom