Arama sonuçları: *

1. affetmezz

PC için Bluetooth aparatı

Beyler şimdi telefonda kullandığım kulakligim var. QCY H2 Pro ben bunu Bluetooth aparatı ile PC'de kullanabilir miyim? Cevap evet ise aparat önerisi yapabilir misiniz?
  2. affetmezz

Yardım Cpu soketi satın almak

Şu şeyleri niye bu kadar hassas yaparlar hiç anlamıyorum. Pinler yamuldu çalışıyor fakat aşırı sıcak çalışıyor. Soketi bi yerden satın alma gibi bir imkanım var mı? Allah'tan yedek anakart var da onu kullanıyorum. Lga 1700 Gigabyte H610M-H
  3. affetmezz

Yardım Anakart söket değişimi (H610M-H)

Gigabyte H610M-H işlemci söketimin pinleri kırılmış çok sıcak çalışıyor. Bunun değişimi fiyat olarak ne olur? Ve değişim yaparlar mı?
  4. affetmezz

Gigabyte h610m-h soket degisimi

islemciyi takarken pinlerini kirdim. calisiyor ama biraz sicak calisiyor ayrietten islemciye yakin olan ram slotu calismiyor. fiyati hakkinda bilginiz var mi?
  5. affetmezz

M2 SSD anakartımla uyumlu mu?

Gigabyte H610M-H anakart kullanıyorum. Aşağıdaki ssd uyar mı? https://ty.gl/gj2wss2c7o
  6. affetmezz

Hangi Anakart Daha İyi?

Bunlardan hangisi daha iyidir? i3 12100F ile kullanicam. https://ty.gl/ixahw1906v https://ty.gl/mmxmtiirzt
  7. affetmezz

Bios Guncellenmezse Ne Olur?

beyler benim bios surumunden sonra 3 tane daha surum cikmis. ve bios m2 ssdyi gormuyor. bios guncel olmadigindan gormeme ihtimali yuzde kac? bios surumu yerinde FE yaziyor Gigabyte H610M-H
  8. affetmezz

M2 SSD onerisi (400)

Gigabyte H610M-H icin 240 gb m2 ya da normal ssd ariyorum. butce 300-400
  9. affetmezz

m2 ssd'nin anakarta uymuyor mu

Arkadaslar M2 ssd'min anakarta uymama gibi bir ihtimali var midir? biosta gormuyor ssdyi cunku Ssd ve anakart modeli gigabyte h610m-h kingston 240 gb 1678988743 tttt 1678989563 konu guncel yardim lutfen
  10. affetmezz

pc surekli biosa atiyor

ya beyler anakartla islemci aldim montajlarini yaptim cart curt, sistem aciliyor surekli biosa atiyor. CSM kapaliymis onu actim bu sefer de reboot hatasi veriyor. sistem i3 12100f gigabyte h610m-h 16 gb ram gtx 1660s 240 gb m2 sad 750 gb hdd
  11. affetmezz

anakart değiştikten sonra ssd arızası

Merhaba, sabah işlemci ve anakartım geldi montajlarını yaptım. Sistem açılıyor direkt BIOS'a atıyor. CSM kapalıymış onu açtım. Bu sefer de Reboot hatası veriyor. Yani BIOS M.2 SSD'yi görmüyor. Harddiskü görüyor. SSD'nin sağlam olup olmadığını nasıl anlarım? Gigabyte H610M-H i3 12100F Bunlar da...
  12. affetmezz

Asus H610M-H wifi var mi?

beyler asus h610m-h anakart aldim internetten, anakart geldi ama islemci daha gelmedi o yuzden test etme sansim olmadi. bu anakartta wifi ve argb ozellikler mevcut mu?
  13. affetmezz

İşlemci-Anakart tavsiyesi

Bütçe 3500 TL Ryzen 5 5500 - B450M ya da i312100F-H610M parçalar alınabilir mi? Veyahutta öneriletiniz nelerdir?
  14. affetmezz

kasa anakart uyumu h610m

asagidaki kasayi kullaniyorum anakart ve islemcimi degistiricem. Asus H610M anakart bu kasaya uyumlu mudur? Hadron HD9501
  15. affetmezz

Çözüldü✓ Asus h410m RX 6600 uyar mi?

beyler bu anakarta RX 6600 takilabiliyor degil mi? Bosuna almayim karti😂
Geri