Arama sonuçları: *

1. SOLBEKAYATA

Ryzen 5 9600x ANAKART ÖNERISI

Merhaba arkadaşlar tek tek topluyorum sistemi 1080p oyunculuk için en iyi FPS veren sistem ayarlamaya çalışacağım anakart olarak önerileriniz nelerdir bütçe için 7k çıkartabilirim.
  2. SOLBEKAYATA

B450 ANAKART GÜNÜMÜZDE KULLANILIR MI

Arkadaşlar 5600 ile kullanacağım uygun fiyatlı giriş seviyesi b550 almak yerine Üst düzey b450 almak mantıklı geldi 4.0 desteği b450 serilerinde yok biliyorum fakat bu da çok büyük bir dezavantaj değil klasik bir oyuncu olarak amacım işlemciyi oc yapıp az da olsa frekans yükseltip takilmak b450...
  3. SOLBEKAYATA

A520 Hazır sistem Alınır mı

Bütçeden dolayı alacağım kasada bu anakart var oc yapmayacağım FPS ve mmorpg oynuyorum gündelik 2-3 saat takılmak için alacağım önerir misiniz? ve bu anakart ile neleri yapmam kısıtlı açıkça anlatırsanız çok sevinirim
  4. SOLBEKAYATA

Intel Anakart LGA1700 Önerisi

Arkadaşlar AMD sistem topladım yakın zamanda performansından memnun kalmadım FPS droplar yani FPS düşüp artıyor sürekli buda benim canımı sıktı İ5 12400F Aldım şimdi anakartlardan gram anlamıyorum üst seviye b660 mi almam gerek giriş seviyesi z690 mı 1080p takılan biriyim ilerde yükseltme yapmam...
  5. SOLBEKAYATA

Çözüldü✓ B550 Serisi anakart önerisi

Arkadaşlar her ay bir parça alıyorum b550 serisi bir anakart alacağım ama anlamıyorum anakart konusunu içi dolu olan boş olmayan bir anakart almak istiyorum bana yardımci olursanız bu konuda sevinirim
Geri