Çözüldü✓ B550 Serisi anakart önerisi

Reaksiyon skoru
11
Bütçe
4000
Arkadaşlar her ay bir parça alıyorum b550 serisi bir anakart alacağım ama anlamıyorum anakart konusunu içi dolu olan boş olmayan bir anakart almak istiyorum bana yardımci olursanız bu konuda sevinirim

Asus Prima al bence 2-2,5 k arası kalan parayı ekran kartı almadıysan yada işlemci oraya ekle

Reis ekran kartı çok pahalı temiz 2.el düşünüyorum ekran kartlarını
Tamam 2. elde 1,5K eklersen aradaki fark sıfırdan daha da artar ekran kartı bütçe? Ya da ful sistem bütçe?

Asus rog b550 f gaming kendim kullanıyorum çok guzel

AMD de watmann hatası çok dile getirildi Nvidia düşünüyorum ekran kartı işlemci zaten AMD
Bence AMD almalısın o hatalar yazılımsal hatalar 100 de bir oluyor onuda hallediyorlar çok dert edilecek bir şey değil
Post automatically merged:

3060 alacağına 1,5 k koyar 3070 alırsın ikinci el

Sıfırı min 8 k 300 TL daha koy 6700xt alırsın ikinci elde aynı şekilde
Anladım anakart için böyle biraz daha üst kalite öneriniz varmı prime giriş seviye ilerde işlemci vs yükselttiğim zaman yeterli olabilsin

Sıfırı min 8 k 300 TL daha koy 6700xt alırsın ikinci elde aynı şekilde
Hocam cl16 3600mhz ram bulmakta zorluk çekiyorum stoklarda mı yok acaba

Son düzenleme:
Anladım anakart için böyle biraz daha üst kalite öneriniz varmı prime giriş seviye ilerde işlemci vs yükselttiğim zaman yeterli olabilsin

Markadan markaya değişir

CL 17 yada 18 tercih edin bence cl 16 3600mhz ler biraz pahalı nerdeyse yarı yarıya

Geri