Arama sonuçları: *

1. omerkok_49

Yardım Pc bu hatayı neden veriyor

Yt de video izliyodum gözüm çarptı alta taraftaki windows logosu vs. Olan yerin gittiğini gördüm sonradanda yt yi kapatınca sade gri bi ekran geldi yaklaşık 2 3 dakika bekledim düzelmesi için düzelmedi nereye bassam algılamıyordu bende 1 kez aç kapa tuşuna basıp kapattım açtığım zaman fotoda...
  2. omerkok_49

Anakarttaki vga girişi ne işe yarıyor

Anakart a620 vga girişi var ne işe yarior monitörü takınca olmuyor öğrendimki sadece ekran kartına takmam lazımmış görüntü gelmesi için peki anakarttaki vga girişi ile görüntü alamıyorsam ne işe yarior
  3. omerkok_49

Asus a620 deki vga girişi monitörü açabilirmiyim

Bi soru soracağım şimdi bende vga lı bir monitör var anakartta vga yeri var deniliyor monitörü anakarta bağlarsam görüntü gelirmi sistem daha gelmedi yoksa dönüştürücü alıp ekran kartınamı bağlamak zorundayım 1693335839 @Kürşat Kütükçü
  4. omerkok_49

6 ram slotlu anakart

Benim kuzende bi anakart 6 ram slotu var bu nasıl oluyor model yerine baktım ondada bişey bulamadım sizce hangi modeldir eski bir anakart
  5. omerkok_49

Gigabyte B550m vs b500 gaming x v2

Bu iki anakart arasında ne gibi farklar var detaylı şekilde anlatabilecek varmı epey tarzı yerlerde karşılaştırdım o kadarda çok fark yoktu ama yinede bi sormak istedim
  6. omerkok_49

Yardım Gaming xv2 anakrt vs asus b550mk

Bu iki ankart arasında çok fazla farklar varmı iki farklı sistem var birinde gigabyte birinde asus anakart var asusda vga girişi var ama gigabyte de yok ve ben 1 ay vgalı eski bir monitör kullanacağım sizce gaming xv2 mi yoksa b550mk mı almalıyım gaming anakartı alırsam hdmi vga dönüstürücü...
  7. omerkok_49

Yardım Asus b550 vs gigabyte b550

Asus b550mk modelimi daha iyidir gigabyte b550mk mı? Aralarındaki farklar neler
  8. omerkok_49

Yardım Gigabyte b550m k S+V+GL anakart nedir

Bi sistem almayı düşünüyorum ama gigabyte b550m k anakart yazıyor ama sonunda S+V+GL yazıyor bu ne oluyor nette baktım ama öyle bir model yazmıyor yada normal b550m k da benmi bilmiyorum aydınlatabilecek dostlar varmı :) asus b550mk dada öyle yazıyor alta resmini koydum 1690975052 Bide bu...
  9. omerkok_49

Msi b450 m-a pro max 4134mhz anakart nasıl

Başlıkta bellirttiğim anakart nasıldır alınır mı? değermi
  10. omerkok_49

Anakart işlemci soketi

Şimdi alta koyduğum anakartın işlemci soket yerinde birkaç yamulma var bunu yapabilecek istanbul içi düzgün bir bilgisayarcı varmı avrupa yakası içerisinde olursa ii olur yada internet üzeri yapabileceğini bildiğiniz birisi varmı 1689485559 .
  11. omerkok_49

Anakart önerebilecek varmı

2 m2 ssd slotu 4 ram slotlu uygun bir anakart 2500 den uygun olursa çok güzel olur
Top Bottom