Arama sonuçları: *

1. S

MSI MAG B850 Tomahawk Max Wifi vs Gigabyte B850 Aorus Elite WiFi7

Hangi anakartı almamı önerirsiniz ve neden almalıyım. İkiside aynı fiyat Sistemde 9700x 4070 süper kullanılacak oc yapmayı düşünmüyorum
  2. S

9700x için anakart önerisi

9700x için anakart arıyorum bütçe max 9-10k ama o kadar gerek yok diyorsanız en düşük bütçeli anakartı önerebilirsiniz. Aradığım özellik 2 m2 ssd slotu olması ve 4070 superin gücünü kullanabilmem
  3. S

Max 8k fiyata anakart önerisi AM5

Sıfır ikinci el farketmez uzun zaman götürebilecek bir anakart arıyorum. Eski sistemimi satıp intelden amdye geçeceğim ve 7600x olavak muhtemelen bu işlemci lakin yazın 9000 serisine geçmeyi düşünüyorum yayın+oyun odaklı kullanılacak bir sistem kuruyorum. Şuan ki sistem özellikleri İ5 14400 f...
  4. S

Çözüldü✓ Thermaltake s200 argb modelinde anakart için vida kısa geliyor

Kasanın içinden çıkan vidaların hiç biri anakartın uzun kısmına olmadı kitapçıktaki görseldeki vidaları taktım fakat 9 tanesi yerine 4 tanesi takılabildi. Doğrusu sadece 4 tane takmak mı? Anakartta 8 adet var vidalama yerinde Anakart model msi b760m-p ddr5
  5. S

Çözüldü✓ Pasif soğutuculu m2 slotu vidası ile birlikte geliyor ssd takamıyorum

Arkadaşalr görseldeki gibi o gümüş yer nasıl çıkıyor onun yüzünden ssd takamıyorum lütfen yardımcı olun https://imgur.com/a/tv76d59
  6. S

Yardım B760M-P anakart bir pin eğik

Merhaba goat v4 aldım ve bugün elime ulaştı Anakartta 1 pin eğildi iade değişime gönderöeyi düşünüyorum ama kullanıcı hatası diyebilirler ve onarımsız değişimsiz gönderebilirler sizce çalışır mı
Geri