Arama sonuçları: *

1. loewry

Asus performance enchancment

Biosumda böyle bir ayar var disabled, açmanın faydası olur mu? Ne işe yarar
  2. loewry

Çözüldü✓ Asus rog strix anakart bios update

beyler asus rog stirx b850-f anakart aldım bios sürümü yaklaşık 8-9 ay öncesine ait, şimdi yeni sürümü indirdim, önceden gigabyte anakartımı güncellediğim flashım ile yapacağım yine, rufus ile fat 32 formatlamıştım, hala öyle gözüküyor, içi boş güncelleyebilirmiyim bu şekilde? farklı bir yolmu...
  3. loewry

Anakartta 2 adet cpu güç girişi var.

beyler işlemcim 9800x3d, anakartımda işlemci güç girişi 8 pinli 2 adet var, eski anakartımda 1 adet vardı. Anakart asus rog b850f, bilgisayarcı arkadaşıma taktırdım anakartı, 1 adet güç takmış diğer 8 pinlik boş. Neden 2 adet güç girişi var?
  4. loewry

Çözüldü✓ Anakart sarı ışık yakıyor

Vatandan b850f asus rog anakart aldım. 5200mhz kingston ram takıyorum sarı ışık yakıyor yardımcı olurmusunuz ekran gelmiyor
  5. loewry

Öneri Anakart kasaya sığar mı?

beyler asus rog b850f alacağım ama vrm soğutma kısmı baya yüksek duruyor egzoz fan ile sıkıntı çıkartır mı? çıkartırsa egzozu üst kısma almayı düşünüyorum. kasa bu https://www.ozmenpc.com/sprange-cs-2-bilgisayar-kasasi sığar gibi atx destekli çünkü
  6. loewry

Öneri X870e tomahawk 16400tl

Beyler bunun fiyatı niye düşük heryerde 18k dan satılıyor. Hepsiburada da kendi satıcısı bide 16400tl? Olması gerek fiyat bu ama gereksiz pahalımı yoksa güzel bir fırsat mı almak için? Bilen arkadaşlar bi yorumlasın bakalım
  7. loewry

Yardım B850 üstüne çıkmalımıyım?

Beyler beynim allak bullak oldu. Bu anakart işinin içinden çıkamıyorum. En son kararım b850 tomahawk max 14k bandı fiyatı ama bakıyorum 16 civarına x870e tomahawk var hepsiburadada. Kibar tabirle biyerlerimi yırtım almamın faydası ne? Fazına kadar aynı niye fark vereyimki? Allah için anakart...
  8. loewry

Gigabyte x870 aorus elite alınır mı?

https://www.tebilon.com/gigabyte-x870-aorus-elite-wifi7-amd-x870-soket-am5-ddr5-8000mhz-oc-usb4-wifi-7-atx-anakart/ https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPKVF29H/ref=asc_df_B0DPKVF29H1752367740000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0DPKVF29H&linkCode=asn&psc=1 alternatif b850 tomahawkda...
  9. loewry

Öneri Anakartlarda chipsetmi yoksa model mi önemli?

Beyler merak ettiği şu mesela. 12k büçtemiz var diyelim en üst segment b650 alabiliriz ama düşük-orta segment bi x870 de alabiliriz. Burda seçimi yaparken devreye ne girmeli?
  10. loewry

Öneri Anakart değişimi sonrası neler yapılmalı?

Beyler anakartımı değiştireceğim am5. Eğer bilgisayarcı değişime 800-1000tl para isterse kendim montajlarım videolara bakarak. Zar zorda olsa halledilir baştan sona psu değişitirip montajladım. Bunuda yaparım gibi. Yazılımsal olarak flash ile format atmayı bilmiyorum. Onun yerine bios...
  11. loewry

Öneri Sipariş geçeceğim son fikirleriniz

arkadaşlar birazdan amazon üzerinden tuf b850m plus sipariş edeceğim büyük ihtimalle. Fikriniz varmı son bi danışmak istedim. https://www.amazon.com.tr/dp/B0DP5BZZDZ?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=2 bunu alacağım...
  12. loewry

Öneri Anakart stokları neden yok?

B850 anakart arıyorum fakat istediğim çoğu model stoklarda yok. Olsada pahalı olması gerektiğinden? Stoklar yenilenir mi?
  13. loewry

Öneri Anakart chipset farkları ne işe yarar

Beyler b650-b850-x670-x870 chipset farkları ne önem arz ediyor. Mesela x670, b850 den daha mı iyi vrm olsun performans hız vb olsun. Mesela 10-12k bütçede b850 aorus gibi üst segment yerine. Giriş bi x870 alınır mı veya x670e
  14. loewry

Yardım Anakarttan anlayanlar buraya

Bu 3 lüden hangisi sizce? Oyun için lazım vrm soğutma ve faz sayısı önemli en çok faz asusta var 17. 9800x3d için
  15. loewry

Öneri Hangi anakart daha mantıklı?

Oyun için kullanacağım bu nedenle vrm soğutmaları önemli benim için. Ryzen 7 9800X3D işlemcim. Gigabyte b850 eagle Gigabyte b850 gaming Asus prime b850 plus Asus tuf gaming b850e Msi gaming plus b850
  16. loewry

Öneri Anakart önerisi Am5 için

Konuyu düzenliyorum: b650 aorus elite modelini düşünüyorum 7700tl incehesapta ama pcie gen 4 olması arada bıraktı beni? Seneye 5070 super geçme düşüncem var çünkü. Sizce b850 aorus elite almaya zorlamalımıyım bütçeti 11-12k civarı?
  17. loewry

Öneri Anakart değişimi için bilmem gerekenler

Şuanda a620m h anakartım var gigabyte. Kışa doğru gigabyte b850 serisine geçmeyi düşünüyorum. Evde kendim montajını kurulumunu yapabilirmiyim. Deneyimim pek yok. Ama önceden psu değişimi yapmıştım kendi başıma.
  18. loewry

Yardım Bios güncelleme destek

arkadaşlar bios güncelleyeceğim annemin şarkı yüklemek için kullandığı flash var 8gb lik, onda 2-3gb boş yer var içinde müzik ve resimler falan var sadece. biosun son sürümünü ona atıp güncelleyeceğim. içinin boş olmasına gerek varmı flashın? ona göre yarın 0 flash alacağım a101den falan
  19. loewry

A620 anakart ile pbo açmak mümkün mü?

işlemci 7500f, normalde a serisi anakartlar pbo auto oluyor biostan dokunamıyorum zaten, herhangi dışardan ryzen master gibi uygulamalar ile pbo yapılır mı?
  20. loewry

Bios güncellemem gerekiyor mu?

a620m h anakarta sahibim. alalı 8 ay oldu. Bios sürümüne baktığımda f32c olarak gözüküyor. 9800x3d işlemci takacağım, bios güncellemem gerekiyor mu?
Geri