Arama sonuçları: *

1. ErdemAbiGf

Xbox 9 nesil AVG testi

arkadaşlar 2 el bir 9 nesil aldım avg testi böyle . Drift yok iyi mi sizce ?
  2. ErdemAbiGf

TP-Link UB500 Bluetooth 5.0 alınır mı ?

bu ürünü almak istiyorum arkadaşlar Xbox 9 nesil kol için . işimi görür mü?
  3. ErdemAbiGf

Xbox 9 nesil kol pc ye bağlanmıyor

Arkadaşlar 9 nesil bir kol aldım pc ye sadece kablo ile bağlanabiliyorum Pc ( kasa) de Bluetooth dongel felan yok Anakart Asus B650M-K Bluetooth dongel mı almam gerek
  4. ErdemAbiGf

Amazon Satıcısı Güvenilir mi?

Arkadaş lar krampon alacam ve Amazon'da daha ucuz olması şüphelendirdi satıcı güvenilir mi orjinal ürün mü satıyor nasıl anşıyacam orjinal olduğunı adidas PREDATOR LEAGUE FG Spor AyakkabıUnisex Yetişkin https://amzn.eu/d/4uSzFyu
  5. ErdemAbiGf

M2 slot yerinde ekrna kartı kapatıyor

Merhaba beyler Anakartım B650M K 2 tane m2 var üsteki 5.0 alttaki 4.0 4.0 yerindeki slot yeri ekran akrtın ile dib dibe ekran ksrtıns değiyor bildiğiniz ve ısınıyor ne yapmam lazım
  6. ErdemAbiGf

Kasam da USB Port u yok ne yapacam?

Kasan Lian Li205m Anakart Asus B650m k Kasa 3.0 destekliyor Normalde aşina olduğumuz USB port bu kasada yok ne yapcam?
  7. ErdemAbiGf

Yardım Anakartımın vidaları tam oturmuyor yardımcı olur musunuz?

Kafam Lian Li 205m Anakartım B650 M K Anakarrım kasaya oturuyor her şey Oky Ama problem şu ki yükseltme vidaların üstüne koyunca anakartı Vida lamak istediğimde yarı da takılıyor ve daha fazla sıkılmıyor naısl çözcem bu sorunu yardım edin
  8. ErdemAbiGf

Yardım F_Panel kablo nereye takılır anakarta acil yardım

Kasa Lian Li 205 m F&panel dıe kablosu var ne yere takılcak acil söyleyin 1740220620 Kasada + USB kablosu da olması lazım ama kasada yok nasıl bağlantı yapacam
  9. ErdemAbiGf

Normal kulanıcı Asus anakart kulanmalımı

Merhaba lar ben normal bir kulanıcıyım Ve 4 slot ram ekstra soğutmaya gerek duymuyorum ben bu ürüne karar verdim https://www.n11.com/urun/asus-prime-b650m-k-amd-b650-6400-mhz-oc-ddr5-soket-am5-matx-anakart-42758110?magaza=teknostok Arkadaşlarım Colorful v14 öner diler ama hem marka hem bios...
  10. ErdemAbiGf

Yardım Colorful anakart Acil destek

https://www.incehesap.com/battle-ax-b650m-plus-wifi-v15-ddr5-anakart-fiyati-77338/ Bu ürünü alcam arkadşlar alınır mı güvenilir mı sorun yaşatır mı
  11. ErdemAbiGf

Yardım Asus Prime B650 M K bilgisayar topluyorum

Arkadaşlar bilgisayar topluyorum Anakart ve Ekran kartı kaldı sadece İşlemci 7500F Ram ler xpg 6400 mghz cl30 Kasam Lian Li205m Soruya gelirsek Anakart olarak çift slot + Argb destekli uzun ömürlü bir Anakart istiyorum ve buna karar verdim...
  12. ErdemAbiGf

İnterstellar Filmi Türkçe dublaj mı izlenir alt yazımı ing

Arkadaşlar bu film ı Türkçe dublaj mı izlenir alt yazımı . Türkçe dublaj izlersem orjinali kadar etkilenir miyim
  13. ErdemAbiGf

Yardım A RGB Pin i kaç tane fanı destekliyor

Anakartım MSI pro B650M-B Kasam Lian Li 205m Önde 2 tane 140m fan var arkasında RGB fan yok sadece 2 tane fanı çalıştırmam lazım anakartım da 1 tane A RGB pin ı var fanları kelebek sistemi ile bağladım 2 fandan birisinin kablosunu bağlasam 2 fan da çalışır mı.?
  14. ErdemAbiGf

MSI B650M-B anakart alınır mı RGB destek varmı

Bu anakartı almayı düşünüyorum ama RGB desteği varmı bilmiyorum kasamda 2 tane önde fan 1 egzoz 1 tane de hava soğutma da var ihtiyacı mı görür mü
  15. ErdemAbiGf

ASrock Anakart alınır mı?

ASrock Anakart almayı düşünüyorum sizce alınır mı tavsiye eder misiniz
  16. ErdemAbiGf

ASrock A620M-HDV RGB Pin varmı?

Bu Anakart ARGB RGB pin ler varmı cevaplsrssnız sevinirim ona göre alcam bu anakartı Bide Bu Anakart alınır mı güvenilir marka mı
  17. ErdemAbiGf

Yardım Rgb kabloları nasıl bağlarım

İyi günler bu kabloları nasıl bağlicam yardım edebilir misnz
  18. ErdemAbiGf

Yardım RGB Kabloyu nasıl bağlicam

Öncelikle herkese iyi akşamlar Elindeki kabloyu nasıl bağlicahmı çözemedim Kasam Lian Li 205m içinde gelen fanlar ı bağlayamadım alta fotoğrafları koycam Bu kablolar nasıl bağlicam hiç bir fikrim yok kasayı almadan önce araştırdım ve fan çoklayıcı sı olmadığını gördüm Ve bu kontolcuyu aldım...
  19. ErdemAbiGf

Asus TUF Gaming B650M-Plus alınır mı?

Bu anakart gözüme cazip geldi sizce alınır mı Kasam : Lian Li 205m
  20. ErdemAbiGf

Yardım Asus B450 M K II Sıfır!

Sıdır Anakart biosa bile girilmedi Garanti 2 yıl asus tarafından vardır 1723698782 Sıdır yazmışım düzeltme ( Asus)
Geri