Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

Bilgisayarimi yakmış olabilirim lütfen yardım edin

Arkadaşlar yeni anakart aldım montajladim ilk calistirdigimda ram hariç enerji gelmedi sonra baktım soketi yanlış takmisim power tusunun soketini düzelttim tekrar çalıştırdım sistem çalıştı ancak sıvı sogutmamin rgbsi yanmadı sorun değil dedim ancak şuan görüntü gelmiyor monitöre ve usb portlar...
  2. Arda Fisher

BEYLER ACİL YARDIM PCYİ YAKMIŞ OLABİLİRİM

ARKADAŞLAR YENİ ANAKART TAKTIM GÜÇ VERDİM GÜÇ KAYNAĞINDAKİ FAN ÇALIŞMIYOR CİHAZDA SADECE RAME GÜÇ GELİYOR KASAYA BAŞKA HİÇBİR GÜÇ GELMİYOR LÜTFEN 1710715251 LÜTFEN BİRİ CEVAP VERSİN
  3. Arda Fisher

Pc Geliştirmem Nasıl Olmuş?

Hayırlı sahurlar öncelikle Eski anakart: asrock a520m-hvs Eski ram: agi 3200mhz 8 gb ram (2 adet) Yeni anakart: Gigabyte b550 aorus elite v2 Yeni ram: Kingston Fury Beast Rgb 8gb 3600mhz (4 adet) Fikriniz nedir
  4. Arda Fisher

Anakartimi söküp takabilirmiyim?

Beyler daha önce hiç yapmadım pc alalı 2 ay oldu ancak anakart hem dandik hem oc ve rgb desteklemiyordu gigabyte aorus elite v2 aldım bugün eski asrock a520m-hvs anakartimi söküp yenisini takmak istiyorum sizce yapabilirmiyim? İçimi rahatlatan doğru düzgün bir video izleyemedim kablo...
  5. Arda Fisher

Anakart montajı yapabilen?

Beyler yeni bi anakart aldım ancak eskisini söküp yenisini takmak felan inanın hiç bilmiyorum bi abi yapacaktı oda vardiyalı çalışıyormus 2 haftaya anca dedi ankara içi bilen birisi varmıdır bi döner ismarlarim :D
  6. Arda Fisher

Yeni Anakart Aldım Formata gerek varmı

Beyler selam yeni anakart aldım sistemi alali 2 ay oluyor sifirlamaya gerej varmı yoksa direkt eskisini söküp yenisini takıp kullanayimmi
  7. Arda Fisher

Bu Anakart Rgb Destekliyormu?

Gigabyte B550 Aorus Elıte V2 Amd B550 Soket Am4 Ddr4 4733mhz (o.c.) M.2 Anakart B550 AORUS ELITE V2 merhabalar ürün bu rgb destekliyormu sıvı soğutucumun rgb cikisini buna takabilirim demi? Yada ramlerimi yonetebilirim
  8. Arda Fisher

Anakart değiştim format atmalimiyim?

Arkadaşlar selam yeni anakart aldım ancak pcde önceki anakartin uygulamalari dosyalari felan duruyor bi sıkıntı olurmu?
  9. Arda Fisher

Sistemimde Yaptığım Geliştirmeler nasıl?

Selam beyler sistemi alalı 2 ay olmuyor özellikler bunlar: Ryzen5 5600 Rtx 4060 gaming oc AGİ 512gb Ssd 1300 yazma 1700 okuma Asrock A520M-HDV ana kart AGİ 3200 Mhz 8Gb ram (2 Adet) yaptığım geliştirmeler: SSD:Kingston 1 Tb 3200 yazma 3600 okuma ANAKART: Gigabyte B550 Aorus Elıte V2 Amd B550...
  10. Arda Fisher

Anakartım Sistemle Uyuşuyormu

Merhabalar kafama çok takılıyor bu aralar Sistem: Ryzen 5 5600 Rtx 4060 Gaming Oc Anakart:Gigabyte B550 Aorus Elıte V2 Amd B550 Soket Am4 Ddr4 4733mhz (o.c.) M.2 Anakart B550 AORUS ELITE V2 Kasam atx olarak geçiyor bu anakart hem sisteme hem kasaya uyuyormu?
  11. Arda Fisher

Anakartım kasama uygunmu

Gençler selam bu işlerde yeniyim kafama bu takıldı kasam DeepCool CC560 A-RGB Mid-Tower ATX Gaming Siyah Kasa Anakartımda atx diye geçiyor kasama sığar değilmi sorun olmaz
  12. Arda Fisher

Kasam Anakartima uygunmu

Merhabalar yeni bi anakart Alicam ancak gözüme büyük geldi kasama uyuyormu? Anakart: GIGABYTE B550 AORUS ELITE AX V2 Soket AM4 AMD B550 DDR4 4733MHz (O.C.) M.2 Anakart Kasa: DeepCool CC560 A-RGB Mid-Tower ATX Gaming Siyah Kasa
  13. Arda Fisher

Ana kartım kasama büyük gelebilirmi?

Beyler selam bi anakart alicam açıklamada uzunluk söyle 30.5 x 24.4 hangisi uzunluk hangisi kısa anlamadım 30 un yaninda h 24 un yanında l yazıyor benim fanlarla beraber 42 cm eğer anakart 30 santimse tam sigiyor fanlarla aralarinda ufacik fark kalıyor bu anlamdada kablolama yapamam sizce...
  14. Arda Fisher

Ram Anakartima büyük gelebilirmi

Merhabalar anakartimin 4 ram slotu var bende 8gb 4 tane ram takicam dalga geçmeyin ama ramler slota büyük gelebilirmi? Yani 4 tanesini taktigimda sıkışma ihtimali felan varmı?
  15. Arda Fisher

Anakart montajı için 400 tl iyi midir?

Arkadaşlar merhaba dünkü konuda 1500 tl isteyen yerden sonra baya araştırdım megersem evimin iki dk ilerisinde bir bilgisayarci varmış 400 tl istedi montaj+macun ücreti olarak istedi sizce fiyat nasıl?
  16. Arda Fisher

ANKARA İçi Sistem Montajlayabilen varmı

Merhabalar yeni bi anakart aldım geldiği zaman götürüp montaj yaptıracaktim ancak 1500 tl istediler malesef yardımcı olabilecek bi arkadaşım bile yok ankara içi anakarti söküp yenisini takabilecek birisi varmıdır ücret karşılığında.
  17. Arda Fisher

BEYLER KAZIKLANİYORMUYUM NORMALMİ

Beyler selam yeni bi anakart aldım bi işletmeye sordum suanki anakarti söküp termal macun sıkıp yenisini takmaya 1500 tl istiyor ayrıca kabloları tekrar montajlayacak çünkü cidden çok kötü görüntü var kablolarda sizce nasıl fiyat
  18. Arda Fisher

MSI B550M PRO-VDH WIFI 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart

Beyler bu anakarti alacağım sisteme uygunmudur İşlemci: ryzen5 5600 Ekran kartı: 4060 gaming oc Ayrıca bu anakart argb ve oc kaldırıyormu?
  19. Arda Fisher

Ana Kart Önerisi Oc Ve Argb Destekleyen

Merhabalar sistemim şu şekil Ryzen 5 5600 Rtx 4060 gaming oc Bunlara uygun bi anakart lazım ama argb ve oc kaldıracak. Güncel kart a520m bu ikisinide kaldırmıyor o yüzden şart. Bütçe 5500
  20. Arda Fisher

ANAKART ÖNERİSİ İSTİYORUM

Merhabalar güncel sistemim Ryzen 5 5600 Rtx 4060 gaming oc Ana kartım asrock a520m Ana kart değiştirme nedenim Argb desteklemiyor Oc desteklemiyor Bu ikisini destekleyen kaliteli bir anakart istiyorum (DDR5 OLMASIN)
Top Bottom