Arama sonuçları: *

1. V

Yardım DDR5 Sistem Çok Uğraştırdı Beni

lanet olsun ddr5 gibi platforma neymiş arkadaş bıktım xmp sabahtan beri açık bir halt yok geçen gecede bu saatte ses gitti çıt çıt ediyrodu şimdide tyamamen gitti sonra kapattm oyun açılmadı 3 el rekabet maçında afk kaldım aç kapa yaptım düzeldi bıktım lanet olsun ve yine ses gitti şuan da...
  2. V

Yardım jak girişi kırılıp anakartta kalmış

dostlar baktım 5+1 ses sisteminde 2 tane çalışmıyor bir saatir kablo soyuyorum dedim acaba neden jak i cloud 2 nin kontrolcüye takayım dedim bir baktım jak in ucu yok 1723309865 ve anakarta bir baktım içinde takılı
  3. V

Yardım Am5 Anakartlar da Expo sorun yaratıyor olabilir mi?

Dostlar merhaba pc yi ilk topladığımda expo açmıştım sorun yoktu bios güncellemesinden sonra oldu sanırım ona da emin değilim ilk bir kaç hafta önce bir takım sorunlar olmaya başladı bilgisayarımın çok geç açıldığından şikayetçiydim tek sorun buydu fakat bir kaç hafta önce başlayan bir sorun var...
  4. V

Yardım Pc Expo yada xmp açınca rezalet yavaş açılıyor

Neden böyle yapıyor resmen ddr5 ten soğudum kulaklıkta gidip geliyor xmp yada ezpo açınca çıt çıt ses geliyor kulaklıktan sesk kartından çıkarıp takıyorum kasanın üste sorun olmuyor
  5. V

Yardım Biosta bir kaç ayar yaptım dram ışığı uzun süre yandı öyle açıldı

Dostlar selam fan ayarı yaptım biraz çok gerek yoktu gibi ama öylesine yaptım birde expo açtım pc dram ışığı biraz yanık kaldı açıldı ve garipsemiştim pc hızlı açılıyor diye meğer expo kapalıymış açtım yine yavaş niye böyle bu xmp de de aynı anakart msi pro b650 s wifi
Top Bottom