Arama sonuçları: *

1. G

B450M Pro4 anakartımı ve Dark Guardian kasamı ne kadara satabilirim?

Soru direkt başlıkta, anakart ve kasamı daha iyi bir şeyle yenileyeceğim, onun için de anakartımı ve kasamı satacağım. Ne kadara satabileceğim hakkında yardımcı olur musunuz?
  2. G

Öneri AM4 Anakart Önerir Misiniz?

B450M Pro4 (satacağım) 'ün tasarımı çok kötü göründüğü için görünüş olarak güzel ve teknik olarak da 2700X işlemciyle sorunsuz kullanabileceğim bir anakart arıyorum. Bütçeyi yukarıda yazdım. B550'lerin fiyatı galiba zamlanmış, B450 almak da ne kadar mantıklı bilmiyorum ama anakart tasarımı benim...
  3. G

Dark Guardian RGB Kontrol Edilebiliyormuş 😯

Şimdi ben bunu anakartta polynchrome sync ile kontrol edebilirim yani öyle mi @crazyreign b450m pro4
  4. G

B450M-S2H vs. B450M-PRO4

başlıktaki iki anakarttan hangisini önerirsiniz asrock 28 tl daha pahalı
  5. G

B450M-S2H Hakkında Bir İki Soru

@crazyreign hocam pc alacağım sonunda baya mutluyum o yüzden büyük bi enerji ile etiketliyorum seni 2700x işlemci 2070s galax sistem alıyorum b450m s2h sence "küfür gibi" derler ya öyle mi olur?
  6. G

MSI B450M-A PRO MAX Nasıldır

hocam bu anakart nasıldır r5 3600 palit 2070s gp crucial p1 500gb 1900/950mb m2 ssd ile iyi olur mu sizce
  7. G

B550 Çıkmış Ama Bulamadım

İtopyada varmış ama stokta yok diyor sizce ne zaman birçok sitede yayılmaya ve daha kolay bulunmaya başlar
  8. G

Teknobiyotik X1.5 Sistem Anakart

Arkadaşlar bu x1.5 sistemde canlı destek ile de görüştüm normalde stokta olan b450 modelleri yok. Ve üstüne üstlük dedim ki videoda 4 ram slotu var diye tanıtmışsınız bari 4 ram slotlu bir b450 koyun o model olmasa da olur. Dediler ki maalesef her ürünü koyamıyoruz. Tamamen geçiştirme. Yükseltme...
  9. G

B550 Sizce Kaç TL'ye Satışa Sunulur

4 RAM Slotu olanlar tahmini ne kadar olur sizce
  10. G

Gigabyte Ekran Kartı Modelleri karşılaşıtrma

DS3H vs. S2H Soğutma farkı var mı onun dışında ds3h zaten iyi de
  11. G

Öneri 700₺ Bütçeli Anakart Önerisi

Merhaba arkadaşlar iyi günler herkese şöyle bir sistem topladım başlıktaki bütçeye uygun beni uzun süre götürebilecek bir anakart önerebilir misiniz? Sistem...
Top Bottom