Bana kalırsa bu kadar üst bir sisteme yakışacak bir anakart değil soğutması kötü VRM'i yok bile.hocam bu anakart nasıldır r5 3600 palit 2070s gp crucial p1 500gb 1900/950mb m2 ssd ile iyi olur mu sizce
VRM olmadan anakart çalışmaz, VRM soğutması diyecektin sanırımBana kalırsa bu kadar üst bir sisteme yakışacak bir anakart değil soğutması kötü VRM'i yok bile.
Bütçeniz ne kadar?
AynenVRM olmadan anakart çalışmaz, VRM soğutması diyecektin sanırım![]()
B450M S2H daha iyi ve daha ucuz.
Bana kalırsa bu kadar üst bir sisteme yakışacak bir anakart değil soğutması kötü VRM'i yok bile.
Bütçeniz ne kadar?
MSI B450M-A Pro max olarak kullanan kişi olarak RGB argb desteği yok hocam. biraz ısınıyor overlockda bütçen varsa S2H Almaya bak ama overlock konusunda memnun etti beni ram de. işlemciye overlock yaptığım zamanda vrm ler ısınıyor biraz
x570 hariç hepsini alabilirim hangisini onerirsinizVRM olmadan anakart çalışmaz, VRM soğutması diyecektin sanırım![]()
MSI kalsın.x570 hariç hepsini alabilirim hangisini onerirsiniz
Bu anakartların hiçbiri f/p alanında iyi değil malesef.Arkadaşın dediği gibi msi kalsın.x570 hariç hepsini alabilirim hangisini onerirsiniz
Biostar kalsın, yükseltmeye gerek yok.x570 hariç hepsini alabilirim hangisini onerirsiniz
Bende b450m-k var memnunum ama şuanki f/p durumunu bilmiyorum.x570 hariç hepsini alabilirim hangisini onerirsiniz
B450MH kalsın. PRIME B450M-K ve B450M-A PRO MAX'ten de iyi ox570 hariç hepsini alabilirim hangisini onerirsiniz